Folk i farta | Elev Elise

Postet av Adam og Eva Skole og Akademi den 7. Sep 2016

Elise er elev ved Adam og Eva Skolen på høstkullet 2016. Den glade kristiansandsjenta er en kreativ person, som elsker kaffe og liker å koble av i hverdagen med Akerselva kvinnekor.

TEKST: FAY SKOGSTAD | FOTO: FAY SKOGSTAD


Hvem er Elise?
Jeg vil si jeg er en positiv jente på 25år, opprinnelig fra Kristiansand, men nå bosatt på Sagene i Oslo. Kristiansand føltes på et punkt litt lite, så en nyttårsaften tok jeg å pakket sekken og dro til Oslo uten noe spesielt mål og mening. Den avgjørelsen har jeg aldri angret på.

I 2010 gikk jeg på folkehøgskole i Oslo, og de senere årene har jeg jobbet i alt fra klesbutikk til kaffebrenneriet, noe som passet fint til den kaffeelskeren jeg er. Men jeg falt aldri helt til ro i de valgene jeg hadde tatt, men når jeg kom inn på Adam og Eva Skolen følte jeg kabalen falt litt mer på plass.

Hvorfor valgte du Adam og Eva Skolen?
Valget på frisørskole var ganske enkelt da jeg hadde hørt mye bra om Adam og Eva Skolen, lest mye og gjort en hel del research før jeg søkte. Jeg elsker å jobbe innenfor service, men jeg er også en kreativ person som ønsket å finne en skole jeg fikk mye igjen for! Etter bare en måned på Skolen er jeg stor fornøyd med valget mitt og gleder meg til fortsettelsen.


Hva er det med frisørfaget som virker spennende?
At det er så mange og store muligheter innenfor faget, noe jeg har blitt mye mer klar over etter jeg har startet på Skolen! Det gjør det jo utrolig morsomt, og selvfølgelig en trygghet, når man starter på en utdannelse. Møte med nye mennesker, og få lov til å leke seg på jobb med kreativitet og inspirasjon er noe jeg synes virker veldig spennende med yrket.


En måned har gått siden du startet på Skolen. Hvordan vil du beskrive din nye hverdag?
Intensivt og veldig grundig! Lærerne er veldig flinke og de holder oss igjen til vi virkelig har skjønt det. Selv om det er intensivt og vi skal igjennom mye på seks måneder går det overraskende bra, tross jeg aldri har vært noe skoleflink. Men tenker det har noe med at jeg synes det er gøy og interessant!

Hva er drømmene dine?
Først og fremst bli en veldig dyktig frisør! Og det er jo en drøm å få jobbe mye ute på oppdrag med ulike visninger, show og kanskje jobbe i utlandet på et senere tidspunkt!

Hva vil du si til andre som sitter med frisørdrøm i magen?
Kontakt Skolen, kom innom og snakk med lærere om det er spørsmål du lurer på. Og det viktigste av alt, kast deg ut i det! La ting være prøvd enn uprøvd, da slipper du å angre senere i livet.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc