Makeup dag på Adam og Eva skolen

Postet av Isabell Delmann den 22. Okt 2012

Hei hei :) I dag hadde vi Makeup dag på skolen, og dette har jeg ventet lenge på! Det var en skikkelig jente dag, noe som jeg elsker. Vi fikk besøk av to av Adam og Evas Makeup artister og vi fikk se både brude sminke og fest sminke, fikk inn masse inspirasjon og tenker at jeg selv vil gå makeup skolen en gang i fremtiden.

Vi fikk også prøvd oss litt selv, vi gikk sammen to og to og sminket hverandre av egen fantasi og ønsker.

Jeg og Stine sminket hverandre og vi ønsket en naturlig hverdags look,

Litt bilder:
Som dere ser masse sminke vi kunne velge imellom :)

Stine før makeup


Resultat. Som dere ser så ble det en veldig naturlig look, jeg brukte en foundation, øyenskygge i en veldig lys brun farge, så brukte jeg litt sol pudder på skinn beina, litt på pannen og på haken for å få en helhet. Så avsluttet jeg med en nøytral rosa leppestift. Ble fornøyd med resultatet og håper jeg for mulighet til å gjøre dette igjen.

<3


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.