​Som ny frisør i Adam og Eva | Reka Szasz

Postet av Adam og Eva den 8. Des 2016

Reka er en livsglad jente på 34 år som er opprinnelig fra Älmhult i Sverige. Siden hun tok svennebrevet i 2002, eller gesäll som det heter på svensk, har hun reist og jobbet mye. Reka har alt fra en liten salong i Sverige, salong ved stranda i Australia til en stor salong i Canada under frisørkarrieren sin.

Jeg har alltid vært en drømmer og fulgt dem, men det er først nå som ansatt på Adam og Eva Paleet jeg føler meg «hjemme», forteller Reka.


FOTO OG TEKST: FAY SKOGSTAD


Hvordan kom du over Adam og Eva?

Jeg la alltid merke til Adam og Eva salongene når jeg var på besøk i Norge hos min familie. Det har alltid vært noe som har gjort disse salongene spennende for meg. Og da jeg kom hjem til Sverige, etter flere år i utlandet, bestemte jeg meg for å ta med meg min bok og CV å flytte til Norge. Drømmen var å få jobb hos Adam og Eva."Det er først nå som ansatt

på Adam og Eva Paleet

jeg føler meg «hjemme», forteller Reka."


Hvordan forgikk søkeprosessen?

Etter Adam og Eva mottok min søknad/CV ble jeg kontaktet av Kristin Sandum Berre som er drift – og personalleder i Adam og Eva Gruppen. Og det var møte med Kristin som virkelig fikk meg til å føle jeg var kommet på riktig sted. Mottakelsen var fantastisk og genuin.

Senere i «søkeprosessen» skulle jeg ha to modeller til to ulike klipp. Disse ble gjort i en Adam og Eva salong og det fungerte veldig fint. Det var i etterkant av dette jeg fikk den gledelige nyheten om at jeg ble ansatt på Adam og Eva Paleet.

Som nyansatt i Adam og Eva blir du satt godt inn i deres internopplæring, med god oppfølging. En veldig spennende og inspirerende periode som også er en stor trygghet for bedriften og ikke minst kundene.


Hvordan ser en vanlig dag på jobben ut for deg?

Det er alltid så kul, smiler Reka. Jeg våkner hver dag og gleder meg til å dra på jobb! Det er masse positiv energi og vi er en salong som samarbeider mye, om alt mulig. Det er utrolig deilig å være i en bedrift hvor alle vil hverandre godt.

Jeg liker spesielt godt variasjonen man får i frisøryrket. En dag i salong er aldri lik, alle kunder er forskjellige og det er min oppgave å gjøre mitt aller beste for at kunden skal bli fornøyd! I tillegg er jeg makeup artist, og det gjør at jeg har flere felt å jobbe på, veldig spennende!


Hva er dine mål og drømmer for fremtiden?

Faktisk er jeg veldig tilfreds for øyeblikket! Det er nesten utrolig til å være meg, som i utgangspunktet har vært en litt rastløs sjel hele livet. Men jeg føler «brikkene har falt på plass» og jeg er der jeg vil være. Nå kan jeg ha fullt fokus på mine supre kunder, kollegaer og karriere.

Jeg tenker det er ulike kapitler man skal igjennom i livet, og jeg er veldig takknemlig for alt jeg har gjort så langt i frisørkarrieren. Det er jo det som har formet meg til den personen jeg er i dag, og jeg har lært masse av å ta sjanger og utfordre meg selv.

En trygghet og bonus er det også å være i en bedrift som tilbyr deg så mange muligheter. Alt fra kurs til ulike oppdrag man kan være med på, om man ønsker. Under fjorårets Nobelpris fikk jeg forespørsel til å ordne fredsprisvinneren, dette var en stor og takknemlig oppgave å få være en del av.


Om du skulle beskrevet Adam og Eva med 3 ord?

Veldig inspirerende, ups det var visst to ord, ler Reka, KUL og familiært!

Folk bryr seg virkelig om hverandre, vi er som en stor familie og du blir sett for den personen du er, det liker jeg.


Jobbe hos oss? Søk her