Personvern

Denne personvernserklæringen gjelder alle websider tilhørende Adam og Eva Gruppen AS, Adam og Eva Frisør AS, og franchisetakere.

For å kunne utvikle og stadig forbedre våre nettsider etter de besøkendes behov, benytter vi en rekke logging- og sporingstjenester og teknikker. Noen av av disse tjenestene kan du melde deg ut av (se linker under), men ikke alle. Om du ikke ønsker å spores på denne måten, ber vi deg forlate våre nettsider.

Vi deler aldri dine data med andre enn de nevnte tredjeparts-tjenester, og med mindre norsk lov pålegger oss å dele dem med relevante myndigheter.

Våre websider bruker Google AdWords og Facebook Remarketing Tags.

Våre websider bruker Google AdWords og facebook remarketing for å annonsere på tredje-parts websider (inkludert Google) til tidligere besøkende på våre sider. Det kan bety at vi også annonserer til tidligere besøkende som ikke har gjort noe på våre websider (for eksempel fyllt inn et skjema). Dette kan være i form av en annonse på Googles søk-siden, en side i Google Display Network, eller et sted på Facebook. Tredje-parts tilbydere, inkludert Google og Facebook, bruker såkalte "cookies" (nettkapsler) for å vise annonser baset på noens tidligere besøk til våre nettsider. All data som blir samlet, vil bli brukt i henhold til våre egne, Google og Facebook sine personversretningslinjer.

Du kan melde deg ut av remarketing ved å besøke lenkene under:
For Google: https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=n...
For Facebook: https://www.facebook.com/ads/website_custom_audien...

Våre websider bruker Google Analytics
Våre websider samler informasjon om hvordan besøkende bruker nettsiden. Vi benytter denne informasjonen for å lage rapporter og videre for å forbedre nettsiden. Cookiene samler kun informasjon som er anonym, for eksempel antall besøkende på nettsiden, hvor besøkende kommer fra og hvilke sider de besøker. For å melde deg ut, besøk: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/

Våre websider bruker Inspectlet
Inspectlet gjør det mulig for oss å se hvordan den enkelte bruker interagerer med våre websider, inkludert hva brukeren gjør på hver enkelt side. Det vil i noen tilfeller bety, at vi besitter personlig identifiserende data.

Våre websider bruker Infusionsoft
Infusionsoft er ett av tre systemer vi bruker for å sende epost. Med Infusionsoft sporer vi hvem som åpner epostene sendt gjennom Infusionsoft, hvem som klikker på linker i disse epostene, og hvilke sider på Adam og Eva - nettstedene som blir besøkt.

Våre websider bruker Mixpanel

Mixpanel er et avansert analyseverktøy for å se hvordan våre websider brukes, og kan forbedres.

Våre websider bruker Segment.io
Segment.io lar oss sende hendelsesdata (event-data) til flere sporingstjenester, for eksempel Mixpanel, Google Analytics, og Facebook.

Epost
For å komme på vår epost-liste, må du skrive deg på listen, eller be om å bli satt på listen (opt-in). Du kan når som helst melde deg av igjen (opt-out), ved å klikke på en link, som blir lagt ved nederst i hver eneste epost vi sender.


Vi etterstreber å til enhver tid følge gjeldende regelverk for personvern, og om du har spørsmål er du velkommen til å sende en e-post til info@adamogeva.no


Sist endret 2015-02-23 av Sten Morten Misund-Asphaug

Powered by: Bloc