Endelig har uken kommet!

Postet av Isabell Delmann den 27. Nov 2012


Hei hei alle sammen, nå er uken vi alle på Adam og eva skolen har ventet på og ikke mins jeg, nemlig forberedelser til Høstvisningen!jeg husker når jeg var på intervju på skolen og Høstvisningen ble nevnt! jeg har gledet meg helt siden.

Vi har allerede begynt med klipp og farge av modeller og allerede ser vi alle at dette blir et helt fantastisk show. Modellen min kom på fredag så jeg og Sara klipte ferdig på fredagen. Jeg syn klippen ble utrolig bra og har allerede fått masse hyggelige tilbake meldinger, så da er det bare å krysse fingrene for at alle som kommer på torsdag syns det samme.På mandag farget jeg modellen i en super fresh farge og jeg ble veldig fornøyd med resultatet, det passer perfekt med temaet.Jeg kommer ikke til å skrive så altfor mye om selve visningen og modellene for dette skal bli en overraskelse for dere alle, så det er bare å vente i spenning.

Vi alle i klassen står virkelig på denne uken, alle jobber sammen for å få til et uforglemmelig show og det er så gøy å se at alle er så ivrige og flinke, man kan virkelig se at alle ønsker det samme resultatet. I morgen skal vi ha general prøve så det blir super spennende å se alt arbeide vi har gjort satt sammen til et show. Jeg håper det kommer mange folk og ser på, men vis det er noen som dessverre ikke får kommet så kommer jeg til å blogge en del bilder så alle kan få en smake bit av
Høstvisningen.

Det er bare å glede seg! :)

Vi blogges
 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.