STAFF KURS

Postet av Adam og Eva Skole og Akademi den 9. Jul 2021

I Adam og Eva har vi veldig fokus på det faglige og tekniske rundt klipp, kjemi og styling. For oss skal alt kvalitetssikres fra man begynner som lærling og gjennom hele frisørkarrieren.


"Slik frisørbransjen er i dag er det alfa omega å ha de grunnleggende fagkunnskapene på plass. Nye trender kommer raskere enn før, og mange ser det som utfordrende å følge med. Alle mine ansatte har vært i gjennom akademikursene Adam og Eva Akademi tilbyr, og dette gjør at de føler seg trygge i hverdagen, og kan virkelig leke seg med kundene. Dette er en viktig investering for meg som salongeier. Som kreativ leder i Adam og Eva Gruppen er jeg selv med å utvikle akademikursene og holder de fortsatt. Jeg får nye «aha opplevelser» hver gang, da dette er kurs som fint kan gjennomføres flere ganger for å repetere og oppdatere fagkunnskap." forteller Eirik Thorsen, kreativ leder i Adam og Eva.STAFF KURS er interne kurs, for alle våre ansatte, som holdes gjennom Adam og Eva Skole og Akademi fire ganger i året, over tre dager. På disse dagene får man en grundig gjennomgang av alt det grunnleggende, ulike teknikker og inspirasjon fra våre akademikonsulenter. Det er intensive dager, men meget lærerike og nyttige kurs.


«Man må kunne det grunnleggende 

for å kunne leke kreativt»Etter STAFF TRAINING kommer våre lærlinger, nyansatte og frisører faglig styrket tilbake til sin salong, og kan bruke sin grunnleggende kunnskap for å jobbe enda mer kreativt! Dette gir oss som firma og våre kunder en ekstra trygghet.


Ønsker du og din salong ekstra kompetanse eller inspirasjon innenfor et felt? Vi skreddersyr også kurs for eksterne salonger, les mer her.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.