Ny salong midt på Grünerløkka i Oslo – Adam og Eva Grünerløkka

Postet av Adam og Eva den 7. Mai 2021

Vi ønsker deg velkommen til vår nye salong på Grünerløkka!

Endelig har vi åpnet Adam og Eva på Grünerløkka. Adressen er Olaf Ryes Plass 1, midt i hjertet av Grünerløkka i OsloFoto: Anne Bråtveit

 


Løkka er en smeltedigel av mennesketyper, aldersgrupper og etnisiteter. Det passer perfekt for visjonen vi har for salongen og vårt merke. Målet er å skape en salong og et miljø der alle kunder føler seg velkomne uansett hvilken tekstur og hårtype de har. Alle skal gå ut døra og føle seg fantastisk!

Grünerløkka er regnet som Norges mest trendy område og er startgropen for mange grunderbedrifter. Området bærer preg av å være bosatt av Norges trendsettere og kreative hoder. Løkka huser blant annet Kunsthøyskolen i OsloArkitektur og designhøyskolenWesterdalsParkteateret, Black Box teater, Luck Oslo og verdensberømte kaffebaren og baristaen Tim Wendelboe for å nevne noe.

Salongen ligger sjarmerende og tilbaketrukket ved Olaf Ryes Plass som er en av Grünerløkkas mange grønne lunger. Her kan du sitte trygt og behagelig mens byens sus og dus bare er et stein kast unna. 
Salongen er skapt i samarbeid med fantastiske Maria Hove Vestre, made by VEDA Og PBT Eiendomsdrift Øst AS (en del av PBT Gruppen)
. Vi har ønsket å skape en eksklusiv salong som tar vare på og fremhever den klassiske bygården og dens kvaliteter. Materialvalget er treverk, glass og betong. I salongen vil du oppleve spennende møter mellom solide og forseggjorte elementer, samt rå og ubehandlede overflater. Det hele er omsluttet av lyse farger på vegger og i tak. Frisørmøblene er levert av Japanske Takara Belmont og innredningen er laget av Egetpreg AS.


Bli kjent med de ansatte på Adam og Eva Grünerløkka her!

På Adam og Eva Grünerløkka tilbyr vi tradisjonelle frisørtjenester som klipp, Dry Cut, farge, striper, hårpleiebehandling og styling/føn. I tillegg har vi også tjenester som hårforlengelse, brudefrisering, og skjeggklipp. Hos oss finner du flere frisørlærlinger som kan tilby hyggelige priser på klipp og farge.

For timebestilling eller kontaktinformasjon til salongen klikk deg videre nedenfor.


BESTILL TIME

SE SALONGENS NETTSIDE

Adam og Eva ønsker nye og gamle kunder velkommen til salongen som du finner i midt i hjertet av Grünerløkka i Oslo