Ny salong i Bergen sentrum | Adam og Eva Allmenningen

Postet av Adam og Eva den 18. Feb 2022

Vi ønsker deg velkommen til vår nye salong på Nedre Korskirkeallmenningen i Bergen Sentrum.


Foto: Anne Bråtveit

 


En Allmenning kommer fra norrønt som betyr alle menn eller hele befolkningen. Og brukes i dag som betegnelse på fellesområder i utmark og i byer. Bergen har flere kjente allmenninger og vår nye salong ligger på grensen mellom to av disse, Vågsallmenningen og Korskirkeallmenningen som ligger sentralt i Bergen sentrum. For deg som ikke er kjent er dette et steinkast fra Fisketorget, Bryggen og Skostredet. Området huser Bergens mest spennende butikker og restauranter. Senere i år åpner også den mye omtalte Frescohallen som vår nærmeste nabo.

Mellom de klassiske bygårder av eldre årgang finner du Adam og Eva Allmenningen i Korskirkeallmenningen 2. Bygget som salongen ligger i skiller fra de andre da det ble bygget på en branntomt i 2012. I huset har det vært både arkitektkontor og restaurant før Adam og Eva med Trine Lekven Nilsen overtok lokalet i 2022. 
Salongen er åpen og luftig og ligger på gateplan ut mot allmenningen. Her kan du sitte trygt og behagelig i et rolig miljø. Materialene består av varmt treverk, stein, smijern og betong som skaper spennende, men lune møter. Tilbaketrukket i salongen finner du vår salong-spa med den siste teknologi innen salongvasker. I våre vasker fra Japanske Takara Belmont ligger du behagelig og helt utstrakt mens får vasket håret. Myke puter i vasken gir hodet en fantastisk støtte. Vi kan love at du aldri har hatt det mer behagelig i en frisørvask. Dette må prøves. Salongen er skapt i samarbeid med Maria Hove Vestre, made by VEDA og innredningen er laget av Egetpreg AS.


 


Hos Adam og Eva Allmenningen tilbyr vi tradisjonelle frisørtjenester som klipp, farge, striper, hårpleiebehandling og styling/føn. I tillegg har vi tjenester som hårforlengelse, brudefrisering, og skjeggklipp. Hos oss finner du flere frisørlærlinger som kan tilby hyggelige priser på klipp og farge. For timebestilling eller kontaktinformasjon til salongen klikk deg videre nedenfor.


BESTILL TIME

SE SALONGENS NETTSIDE

Adam og Eva ønsker nye og gamle kunder velkommen til salongen som du finner i første etasje ved Nedre Korskirkeallmenningen.