Hudpleie på Face It Medical

Postet av Adam og Eva den 26. Apr 2013

Hvorfor er hudpleie viktig?God pleie av ansikt og kropp er viktig for vårt velvære. Huden er jo kroppens største organ, og dens viktigste oppgave er å beskytte oss mot infeksjoner. Videre skal den isolere, produsere vitamin D, formidle sanseopplevelser og regulere kroppens temperatur. Hudens behov varierer gjennom hele livet vårt og den har ulike behov under de ulike årstidene, ved type livssituasjon, og gjennom aldring. For å få tilpasset riktige virkestoffer til din hud er det helt essensielt med god kunnskap, gode produkttyper og individuell tilpassing. Dette tilbyr jentene på Face It Medical.

God hudhelse kjennetegnes av at huden både ser, og kjennes glatt og fast ut, med en frisk og jevn fargetone. Særlig nå som vi går mot sommertider kan det være deilig med en vårrengjøring av huden vår.

Med god hudpleie kan du også utsette aldringstegn betydelig. En hudpleietime hver 4-6 uke, kan være med på å utsette aldringsprosessen. Hos Face It Medical kan du forvente deg en time med ren nytelse. En behagelig ro, imens en av hud- og kroppsterapautene skjemmer deg bort med deilig kremer, peeling, utrensing, maske og skuldre-og nakkemassasje.


Bestill din time på www.faceit.no/medical eller Tlf:90 26 01 42

Face Cleanse & Purify ( 50min): 850,-