Extensions FAQ

Postet av Adam og Eva Arkaden den 18. Aug 2016

Drømmer du om lengre hår, fyldigere hår eller effekter? Vi gir deg en liten oversikt over ofte stilte spørsmål om Extensions, så kanskje du får svar på noe av det du lurer på!

Hvilke typer av extensions gjør dere?

Hos oss har vi to forskjellige systemer, og forskjellige frisører som utfører disse.


Tape Extensions

Dette er extensions som kommer ferdig montert på en liten teipbit som er ca 3cm bred. I hver extensionspakke er det fem fester (GL Apps). Disse settes i håret i mønster etter den effekten du ønsker, lengde og/eller fylde.

Teipen settes direkte på håret, og limes fast med en blank teipbit på undersiden, og hår som limes over for å få et helt usynlig feste. Håret må flyttes opp i takt med hårveksten, ca hver 6. til 8. uke.

Når vi tar av håret eller flytter de opp bruker vi en spritløsning som får teipen å miste den klebrige effekten, og setter på ny teip før extensionsene settes tilbake i håret.

Fordelene er et tilnærmet usynlig feste, god spredning på håret som gir et naturlig inntrykk og at håret kan brukes flere ganger. Teip passer spesielt godt til de som ønsker "litt mer", da de brede festene gjør at selv noen få fester smelter godt inn med resten av håret.


Punktextensions

Denne extensionstypen kommer i bunter på 25 punkter. Hvert punkt er ca 0,5 cm bredt med et keratinfeste. (Great Lengths)

Disse keratinfestene rulles og festes rundt en veldig liten firkant-seksjon av håret ved hjelp av varme. Punktene kan deles opp i halve, og tilogmed kvarte, fester for å få det naturlige resultatet man ønsker. Extensionsene settes i mønster etter ønsket effekt, lengde og/eller fylde.

Selve keratinet kommer i samme farge som håret, så festene blir tilnærmet usynlige i håret. Når vi tar ut håret igjen, bruker vi et spesielt middel som får keratinet til å hardne slik at vi enkelt kan knuse festet med en liten tang og skånsomt dra ut extensionsene med festene uten å skade håret. Disse extensionsene kan ikke brukes om igjen, men kan sitte lenger i håret av gangen enn teip.

Punktextensions er spesielt fine å bruke når man ønsker mye mer, og/eller lengre, hår, og om man ønsker å style eller sette opp håret mye. De er også å foretrekke om man trener eller svømmer/bader mye.BildeHvordan er vedlikeholdet på Extensions?


Vedlikeholdet er relativt enkelt, men det kan kreve noe mer innsats enn din vante rutine (avhengig av hvor mye/lite du gjør i fra før ;)).


Vask!
Du bør bruke produsentens produkter! Disse produktene er skreddersydd festene og håret, slik at ditt extensionshår skal holde det vi lover. Du står selvfølgelig fritt til å bestemme dette selv, men da må du være oppmerksom på at du kan miste garantien på håret og har ingen klagemulighet om noe skulle oppstå.

Produktene som anbefales er sjampo og conditioner (her har vi forskjellige typer etter ditt behov), Anti-Tap Water for økt blankhet og levetid og en egen extensionshårbørste.

Pass på å komme godt til mellom festene med sjampoen, mens conditioneren skal kun i lengdene av håret.

Alltid føn i hvert fall rota av håret der festene sitter, så du slipper forkortet levetid på festene.Børsting!
Håret må børstes minimum to ganger daglig, fra feste til spiss. Spesielt ved punktextensions er det viktig å også være helt i rota av eget hår for å unngå floker som fort kan eskalere og bli trøblete.

Om du skulle få noen floker som du ikke får løst opp selv anbefaler vi at du kommer innom og får hjelp til dette så fort som mulig, så du unngår skade på både eget hår og extensionsene og slipper ubehag.

Børstingen sørger for at håret holder seg pent og ser naturlig ut.


Styling!
Alle typer varmeverktøy kan benyttes, men ikke på selve festet.


Svømming og Bading!
Før du svømmer eller bader, skyll gjennom håret godt med ”vanlig” vann for å hindre at salt- og klorvann tærer unødvendig mye på extensionsene og bruk Anti-Tap Water etterpå.

Bilde


Sliter det mye på håret?

Med en god konsultasjon, riktig valgt extensions og produkter og godt vedlikehold trenger ikke extensions å slite på ditt eget hår. Men, som ved andre behandlinger, så vil det jo slite noe mer enn om man holder et helt naturlig hår.Hvor mye koster extensions?

Dette kommer veldig an på hvor mye hår du behøver/vil ha. Det er vanskelig for oss å gi til og med en cirkapris uten en konsultasjon her i salongen først, men vi kan gi et par eksempler å gå etter.Eksempel 1, tynt nordisk hår rett under skulderlengde. Ønsker litt økt fylde, men ikke mer lengde. Ønsker et veldig naturlig resultat.

2pk GL Apps 40cm = 1800krPåsetting = 800krProdukter = 520krTotalt: 3120 krEksempel 2, medium hår rett under skulderlengde. Ønsker merkbart lengre og mer hår.

150 punkter 50cm = 4950 krPåsetting = 6300 krProdukter = 520 krTotalt = 11770 kr

Dette er kun noen løse eksempler, vi har ingen makspris på våre behandlinger.Hvor lang tid tar det?

Det avhenger av type extensions og hvor mye hår du ønsker. I det første eksemplet ville vi regnet 1 time. I det andre eksemplet nevnt over ville vi beregnet ca 4-5 timer.Andre ting:

Vi har dessverre ikke hår liggende på lager, så vi bestiller opp alt etter konsultasjon. Det er kort leveringstid på alt av standardfarger, så vi kan få tak på det meste på en dags varsel. JGreat Lengths leverer alle lengder og farger man kan ønske seg! I tillegg til et meget godt standardutvalg, så kan så å si alt spesialbestilles. Men da er det lenger leveringstid og man må regne med et prispåslag.
Vi får selvfølgelig også mange andre spørsmål, og det er bare å komme med de! :)

Kom innom salongen for en prat eller ring oss på 22 41 78 52


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.