TRUTH + BEAUTY + JUSTICE = EVO

Postet av Adam og Eva den 22. Jun 2016

TRUTH + BEAUTY + JUSTICE


Dette er slagordene til Evo - en innovativ, profesjonell og unik serie med høy integritet.

Er du også lei reklamer som forteller deg hva produktene inneholder av unike ingredienser?

Ingredienser du aldri har hørt om før, og ikke aner hva er, men det høres fancy ut, og da er det sikkert bra. EVO er en produsent som forteller sannheten.

Evo ble til fra et ønske om å produsere en eksklusiv salongserie (og ikke selge det som svaret på livet, kjærligheten og andre whooooes), og tar et skritt utenfor det normale. Ingen vridde sannheter om oppfinnelser og er laget for å få folk til å tenke. Derfor slagordet ”Saving ordinary humans from themselves”.


Hver EVO flaske oser av personlighet, og inni dem finner du luksuriøse produkter som er sulfat-, paraben-, Dea-, Tea- og propylenglykolfri; produkter som gir profesjonelle resultater samtidig som vi respekterer miljøet.Der det er mulig, bruker EVO naturlige ingredienser og vil fortsette å reformulere og erstatte syntetiske stoffer med naturlige når en tilsvarende er tilgjengelig. Du finner ikke unødvendige, over-markedsførte ingredienser; ingen imaginære teknologier, ingen myter, ingen gimmicker. Alle ingrediensene i EVOs formuleringer er aktive; ingenting er lagt bare for å gjøre krav på etiketten.

Alle skadede evo produkter fra lager gis til hjemløse. Det er en enkel idé og en ”det rette å gjøre”. Alle EVO emballasjer er 100% resirkulerbare. Det er et enkelt valg. Der det er mulig bruker EVO resirkulerte materialer for trykte, salgsfremmende elementer. Resirkulert papir er kanskje ikke fullt så billig eller ser så bra ut, men å velge resirkulert papir er et enkelt bidrag til å gjøre for å redusere miljøbelastningen. EVO kjøper karbonutslippkvoter. Det er det minste en bedrift kan gjøre. EVO er ikke testet på dyr.


Så om du bryr deg om miljøet, men samtidig vil ha profesjonelle produkter med personlighet, velg EVO.