Frisør Oslo sentrum
Ser du etter en frisør i Oslo sentrum, men usikker på hvem du skal velge? Da bør du komme innom en av Adam og Evas 14 salonger i hjertet av Oslo.

FINN SALONG

Vi er anerkjent både nasjonalt og internasjonalt for vår banebrytende posisjon i faget og motebildet i over 45 år. Mange norske og internasjonale frisører har jobbet eller jobber hos oss, og vi sier at vår styrke ligger i innovasjon, kreativitet og faglig dyktighet samt kvalitet og individuell behandling.

Dyktige frisører i Oslo sentrum

Vi er en gjeng dyktige og faglig sterke frisører i Oslo sentrum og omegn som passer på at du vil få en deilig og behagelig opplevelse. Vi vet at det er en luksus for mange å kunne gå til frisøren, derfor vil vi både ivareta resultatet og opplevelsen slik at du kan senke skuldrene og slappe av. 

Med vår faglige kompetanse er vi nøye med å alltid være oppdatert på det nyeste innen frisørfaget. I vakre og moderne salonger er fokuset på våre ansatte og kunders velvære, og vi er stolte over å ha vunnet mange nasjonale- og internasjonale priser gjennom årene.

Vi har et sterkt kreativt team som jobber med motevisninger og fotoopptak for magasiner som Vogue, Elle og Costume, og artister som Kanye West, Miley Cyrus, Karpe og Astrid S.

Klipp hos oss

Enten du ønsker en ny frisyre skreddersydd dine ønsker, eller du ønsker å friske opp slitte tupper har vi frisører med spisskompetanse innen alle felt. Med våre forskjellige prisnivåer og kompetanse kan du enkelt finne en frisør som passer ditt behov. Under finner du mer informasjon.

Junior

Våre juniorer er i første fase av intern opplæringen hos Adam og Eva. Det er en lærling som har tett oppfølging under hele timen. Junioren har fullført Adam og Eva skolen. Kunder bes beregne god tid for behandlinger hos junior.

Junior Stylist

En Junior Stylist har steget i gradene og fått en del mer erfaring enn junior. Junior stylisten får fortsatt tett oppfølging.

Stylist

Booker du time hos en stylist vil det være en som har fullført Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram og er klare for å ta svennebrevet.

Senior Stylist

Våre Senior Stylister har fullført og bestått Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram og har svennebrevet.

Art Director

Våre Art Directors har en stor kundekrets og høy fagkompetanse. I tillegg har de undervist i salongen, og rundt omkring i Norge.

Senior Art Director

En Senior Art Director har mange års erfaring med hår. Disse frisørene har stor et høyt faglig nivå stor kundekrets og lang ansiennitet.


Følg oss

For inspirasjon og for å se hva vi gjør, følg oss på @adamogeva på Instagram.

FØLG OSS