Ombre frisør 

Ombre betyr skygge, og har lenge vært en av de største hårtrendene. I takt med at motebildet har endret seg, har også ombre dukket opp i flere varianter. Våre frisører gir deg din egen versjon av ombre. 


BESTILL TIME

Dette er ombre

Hårfargeteknikken ombre er en populær måte å bruke fargekombinasjoner til å skape liv i håret. Ordet ombre betyr skygge, og teknikken er å lage en hårfarge som gradvis går fra en nyanse til en annen. Slik unngår man et tydelig skille, og kan enkelt få til en mer naturlig look, men hvor naturlig det ser ut spørs på hvilke farger og dybder det jobbes med.

En vanlig ombre er vanligvis én farge på øverste del av håret, som går over i en annen fra omtrent midtlengden av håret og ut i tuppene. 

Når du lager en ombre, farger du hele håret, dette for å få en jevn overgang. Det er ikke uvanlig å bruke balayage-teknikken til å lysne opp dersom det er ønsket, men da vil håret likevel farges i etterkant. Om du ønsker å slippe ettervekst helt kan du gå for kun balayage - da stripes kun deler av håret og du beholder ellers din naturlige farge.

Sombre

En Ombre kan ha stor forskjell mellom fargen i bunn og fargen i lengdene, mens en Sombre kun har et par dybder i nyanseforskjell fra bunn til spiss. En Sombre vil dermed kunne gi et mykere og mer naturlig utseende.

Mer naturlig

Mange er fristet av tanken på det friske ombrehåret, men ønsker likevel en enda mer naturlig look.  

En løsning på dette er å kombinere fargingen med små, tynne foliestriper, kalt Babylights, i partiene du vil lysne opp. Det kan for eksempel være fint å lysne luggen og håret rundt ansiktet, for å gjøre uttrykket mer naturlig. Fargekombinasjoner 

Det mest naturlige resultatet skapes av å bruke ulike toner av din egen hårfarge når du går for en ombreeffekt, men det er ikke den eneste trenden teknikken brukes til. 

Naturfarger og Poppy Colors 

Vi ser mange forskjellige versjoner og fargekombinasjoner, for eksempel på den røde løperen, i magasiner, på gaten og i resten av trendbildet. Det har også blitt vanlig å eksperimentere med andre farger enn naturfarger - såkalte Poppy Colors. Med Poppy Colors menes farger som er mindre naturtro, som skiller seg mer ut og som “popper”. 

 

Det er selvsagt helt opp til hver enkelt hvilke nyanser og farger de vil leke seg med, men tenk på hva slags uttrykk du ønsker at håret skal gi - ønsker du for eksempel poppy colors eller pastelltoner? Spennende og fargesprakende ombrevarianter gir deg en unik look som gjør at du skiller deg ut i mengden. Ombre - Frisør Adam og Eva

Siden 1973 har Adam og Eva salongene vært kjent for mange. Vi har helt siden starten fokusert på å være ledende innen frisørbransjen og hele tiden oppdatere oss. Våre ansatte lærer stadig nye teknikker for å kunne henge med i utviklingen og samt kunne følge opp nye trender som utvikles.

 

Hos oss får du alle typer behandlinger. Vi har frisører som er spesielt utdannet innen farging av hår slik at vi skal kunne gi deg et perfekt resultat. Noen av behandlingene vi tilbyr er:

 

  • Klipp
  • Styling
  • Farging
  • Striping
  • Balayage

 

Hos Adam og Eva har vi dyktige ombre frisører som hjelper deg å realisere dine hårfantasier. Ta kontakt med oss eller kom innom en av våre mange salonger for en prat om farge, klipp og pris. 

FOR PRISER SE HER
ALLE VÅRE SALONGER