Vi tilbyr hårerstatning

På Adam og Eva Fornebu, Glasmagasinet, Allmenningen og Engen tilbyr vi nå parykk og hårerstatning for deg som trenger det. Ta kontakt for mer informasjon.

Vi ønsker å gi deg en god opplevelse, og at du skal føle deg fin under hele prosessen. Du får konsultasjon og veiledning av en av våre hårerstatningseksperter, og behandlingen skjer i et privat kabinett som ligger i lokalet vårt. 

Ønsker du hårdel, parykk eller mer hår? Her kan du lese om de mest vanlige spørsmålene knyttet opp til prosessen. Ikke nøl med å ta kontakt, eller bestill en uforpliktende konsultasjon i vår salong. Ta kontakt hvis det noe du lurer på. Velkommen!

Guro Nibstad / Adam og Eva Fornebu 
Telefon: 67 21 53 50
Du kan lese mer om Guro her!

Ida Bakkum / Adam og Eva Glasmagasinet

Telefon: 22 41 33 48
Les mer om Ida her!

Markus Sæle / Adam og Eva Allmenningen
Telefon: 53 00 26 10
Les mer om Markus her!

Jonas Jelti / Adam og Eva Engen
Telefon: 55 32 44 45
Les mer om Jonas 
her!

VANLIG STILTE SPØRSMÅL OM HÅRERSTATNING / MAN PIECE FOR MENN

Vil det se naturlig ut?

Svaret er ja. Hårdelen er helt usynlig og tillater akkurat den frisyren du ønsker deg.


Hvordan sitter den fast og kan jeg miste den?

Hårdelen sitter så godt at du vil kunne leve som normalt og bedrive de aller fleste aktiviteter. Du vil få den beste veiledningen og opplæring til å ta vare på hårdelen.


Hvor lang tid tar behandlingen og hvor lenge må jeg vente på produktet?

Første konsultasjon som varer ca. 30 minutter. På den måten kan jeg se hva som passer best for akkurat deg. Behandlingen kan starte umiddelbart hvis ønskelig, eller så kan vi sette opp en ny time når det passer deg. Det avsettes 2 timer til første montering.

Hva slags hår benyttes?

Hårerstatningen er laget av 100% ekte hår, i bredt spekter av farger. 

Hvor lenge varer produktet?

I gjennomsnitt bytter menn hårdel ca. hver 7. uke, men noen kan bruke dem opp til 12 uker med en enkel servicetime/tilklipp etter ca. 6 uker. Du får opplæring til å lime og stelle deg slik at du selv også har kontroll over hårdelen din.


Ofte stilte spørsmål om parykk

Hva koster behandlingen?

Konsultasjon: 500,- (30 min)

Klipp/justering av parykk: Syntetisk 1350,- / Ekte hår 1600,-

Mellomlegg parykk: Du får støtte fra NAV på parykk. Hva man få varierer i forhold til alder og om håret er syntetisk eller ekte.

Derfor kartlegger vi fullstendig pris i konsultasjonen, når du vet mer om hva du får i støtte.

Les mer om støtte her:

Hvem kan få støtte til parykk?

Hva kan du få støtte til?

Når skal jeg ta kontakt med frisøren min?

Snakk med frisøren din så fort du har fått beskjed om cellegiftbehandling, slik kan vi sammen med deg planlegge veien videre for håret ditt. 

 Hvor lang tid tar det før jeg mister håret etter første dose cellegift?

Legen vil kunne gi deg en indikasjon på tid i forbindelse med behandlingen du skal igjennom og behov for parykk. For de som får beskjed om at de mister håret kan det ta ca. 10 til 14 dager før man mister håret etter første cellegift behandling.

Mister jeg alt på en gang?

Nei, håret faller av gradvis og tynnes gradvis ut. Dete oppleves likevel dramatisk og brutalt siden det går fort. Det kan ta opp til en måned til alt er borte.

Mister jeg kun håret på hodet?

Man kan også miste bryn og vipper, dette er forskjellig fra person til person. Snakk med din frisør om hvilke muligheter som finnes.

Hvordan velger jeg parykk?

Snakk med oss, ingen kan din stil og håret ditt bedre. Dette løser vi sammen i forhold til hvordan du ønsker, vår spesialkompetanse og ditt budsjett.

Hvordan foregår prosessen?

Under konsultasjonen med oss bestilles det flere parykker for prøving etter beskrivelse, passform og hva som passer for akkurat deg.

Det settes opp en ny tid etter noen dager for prøving og tilpassing av det "nye håret". Du vil få informasjon om stell og produktveiledning av din frisør.

Sitter den godt på?

 Ja, den skal sitte godt på hodet og det finnes mange festeteknikker som gjør at du kan gjøre det du vil uten å bekymre deg.

Er det noe mer jeg burde tenke på?

Det kan være greit å kjøpe med et hodeplagg som kan brukes på natten. Selv om du får et nytt hår, kan det være lurt å gjøre noen frisørbesøk for å vedlikeholde stilen og håret på parykken.

Hva velger jeg syntetisk hår eller ekte?

Snakk med oss, dette er veldig individuelt fra person til person og det er ikke alltid slik at ekte hår er den beste løsningen eller gir det mest naturlige resultatet. Vi er her for å veilede deg.

Hva gjør jeg med rekvisisjon fra legen, må jeg refundere beløpet selv hos NAV?

 Vi kan hjelpe deg som en ekstraservice med å refundere beløpet hos NAV med at du signerer en fullmakt, dermed trenger du ikke tenke på å legge ut

 stønadsbeløpet selv.

Hvor lenge varer en parykk?

Det kommer an på varighet og hvilken cellegiftbehandling du skal gjennom, og om du er innom oss for stell for å vedlikeholde håret.

Vi anbefaler ofte en til to parykker i året.

Hvor lang tid tar det før håret mitt vokser ut etter jeg er ferdig med cellegiftbehandling?

Det tar ca 4 til 6 uker før håret er på vei ut. Det kan starte med pigmentfritt/hvitt dun på ca. 1cm, for så å vokse ut til en mer hard, mørkt og krusete tekstur på ca. 2 til 4 cm. Ikke fortvil, dette er midlertidig og etter ca. 8 uker vil du se at ditt naturlige hår vokser ut igjen. Mulig det har forandret farge og struktur.

Les mer om parykk her.

.