Barber Stavanger

Ser du etter barber i Stavanger? Adam og Eva Frisør ligger i hjertet av Stavanger sentrum. Hos oss får du topp service og en avslappende opplevelse.BESTILL TIME

Adam og Eva Stavanger har barberere med lang erfaring og en lidenskap for faget. Vi tilbyr et avslappende miljø hvor du blir godt tatt vare på.


Du skal føle deg trygg på at vi tar oss god tid når du sitter i barberstolen. Vi gjør en grundig jobb for at du skal slappe av og få en pause fra en hektisk hverdag. Uansett om du er ute etter en klassisk frisyre eller noe mer moderne gjør vår barber deg fornøyd.

Vi tilbyr blant annet: 

  • Fade
  • Styling
  • Hårklipp
  • Barbering
  • Skjeggtrim

Fade

Fade har sin opprinnelse fra 40- og 50-tallet i det amerikanske militæret. Frisyren “fade” ble virkelig populær på 90-tallet da Will Smith viste seg med fade i Fresh Prince of Bel Air.

Teknikken blir som oftest brukt på sidene i nakken. Skinfade betyr at håret er klippet fra 0, altså veldig, veldig kort. og utover i gradering, som vil si at det gradvis blir lenger og skaper en fin form på bakhodet.

Les mer: Barbershop Stavanger

Skjeggtrim

Vi utfører en rask skjeggetrim dersom du ønsker det. Det er perfekt for deg som kun ønsker en justering av linjer og bart.

Les mer: Frisør Stavanger 

Om oss

Velkommen til en nyåpnet Adam og Eva salong i ærverdige Mhyregaarden, i Stavanger by. I snart 50 år har Adam og Eva stått for noe helt utenom det vanlige i norsk frisørbransje. Faglig dyktighet er noe vi setter høyt hos oss. Vår styrke er å alltid tenke nytt og kreativt utfordre oss selv. 

Vår barber og daglig leder i salongen har hatt hele 23 år i Adam og Eva, i de siste årene har han hatt mye fokus på hår og skjegg både mot kunder og kursvirksomhet. 

 

Ta kontakt med oss i dag hvis du ser etter barber i Stavanger

BESTILL TIME
$WidgetHelps.OptimizeImages($!textTemplate.page, true, $widget.width)