Frisør Grensen

Ser du etter en dyktig frisør sentralt i Oslo? Hos Adam og Eva på Grensen finner du et av landets mest erfarne frisørteam.BESTILL TIME

Mange kunder synes det er skummelt å gå til frisøren fordi de er redd for at resultatet ikke blir slik de hadde tenkt seg. Hos Adam og Eva kan du være trygg på at du får et resultat som kler deg og din stil. 


Flere av våre frisører har omfattende erfaring i frisørbransjen, både fra salong og i motebransjen. Våre mest erfarne frisører har vunnet en rekke priser og utmerket seg i den norske frisørbransjen. Vi holder oss til enhver tid oppdatert på det nyeste innen frisørfaget for å gi deg så godt resultat som mulig. 

Unn deg litt luksus i hverdagen

Vi er en gjeng dyktige, profesjonelle og hyggelige frisører som passer på at du får en fantastisk opplevelse. 


Vi vet at det er en luksus for mange å kunne gå til frisøren, og derfor er vi svært opptatt av at du skal føle deg godt ivaretatt hos oss.

Våre behandlinger

Vil du utføre en stor makeover med striper, klipp og farge, eller kanskje du bare vil klippe bort slitte spisser? Uansett hva du har sett for deg, kan vi hjelpe deg. Her er noen av behandlingene vi tilbyr i vår salong: 


  • Klipp

  • Striper/Balayage

  • Farge

  • Styling

  • Farging av vipper og bryn

  • Hair extensions 

  • Dry cut

  • Skjeggklipp


Ta gjerne kontakt med oss på telefon dersom du skal utføre en større fargebehandling, slik at vi kan sette av god nok tid.

Om Adam og Eva

Vi er anerkjent både nasjonalt og internasjonalt for vår banebrytende posisjon i faget og motebildet i over 40 år. Mange norske og internasjonale frisører har jobbet eller jobber hos oss, og vi sier at vår styrke ligger i innovasjon, kreativitet og faglig dyktighet samt kvalitet og individuell behandling.


Vi har også hatt hovedansvar for håret under moteuken Oslo Runway flere ganger, og vant prisen for «årets kreative team» i 2022.

Timebestilling og drop-in

Du finner vår salong sentralt i Grensen 8, rett ved Stortinget og Egertorget. Bestill time hos oss gjennom lenken nedenfor eller ta kontakt med oss på telefon. Vi tilbyr også drop-in.


Våre åpningstider: 


Mandag, tirsdag og fredag: 

10:00 -18:00

Onsdag-torsdag: 

09:00 - 20:00

Lørdag :

9:00 -17:00


Velkommen til Adam og Eva! 

BESTILL TIME
$WidgetHelps.OptimizeImages($!textTemplate.page, true, $widget.width)