Frisør Fornebu

Er du på jakt etter en frisør på Fornebu, men usikker på hvem du skal velge? Da bør du komme innom Adam og Evas salong i Snarøyveien, Fornebu.

 


Vi holder til i moderne og behagelige lokaler på Fornebu S. Hos oss finner du dyktige frisører med høy kompetanse og lang erfaring. 

Kom til oss når du ønsker en stor eller liten forandring og litt luksus i hverdagen. Hvis du har spørsmål om noen av våre behandlinger, så ta gjerne kontakt med oss. 

BESTILL TIME

Våre behandlinger

Her er noen av behandlingene vi tilbyr: 


  • Dame- og herreklipp

  • Striper/Balayage

  • Farge

  • Styling

  • Farge vipper og bryn

  • Hull i øret

  • Farge eller klipp hos lærling

Vi tilbyr også drop-in

Hvis du tilfeldigvis er på Fornebu S en dag og får lyst til å klippe håret, så stikk innom oss og sjekk om vi har en ledig time. Vi tilbyr både drop-in og timebestilling. 

Prøv en rabattert behandling hos en av våre lærlinger

I våre salonger kan du velge mellom behandlinger hos frisører med svært lang erfaring og unge talenter på lærlingnivå. Hvis du vil ha en rimelig behandling, bør du prøve en behandling hos en av våre dyktige lærlinger. 

 

Lærlingene er i forskjellige faser av vårt interne opplæringsprogram, og får tett oppfølging av faglig leder. Ler mer om våre prisnivåer her.

Om Adam og Eva

Adam og Eva er anerkjent både nasjonalt og internasjonalt for vår banebrytende posisjon i faget og motebildet i over 40 år. 

Mange norske og internasjonale frisører har jobbet eller jobber i våre salonger, og vår styrke ligger i innovasjon, kreativitet og faglig dyktighet.

Bestill din time i dag!

Vi ønsker at du som kunde skal føle deg fantastisk etter en behandling hos oss. Vi kan hjelpe deg enten du vil ha en stor forvandling med klipp, striper og farge, eller bare en diskret oppfriskning. 


Våre åpningstider er: 

Man-Fre: 10:00 - 20:00 

(08:00 - 20:00 etter avtale)

Lørdag: 09:00 -18:00


Bestill time hos oss gjennom lenken nedenfor, eller ta kontakt med oss på telefon. Velkommen til Adam og Eva!

BESTILL TIME