Flere produkter...

Postet av Adam og Eva Paléet den 2. Aug 2016

Jeg ønsker å anbefale det beste for kunden, tilrettelegge utifra kundens behov og behandlingen man gjør i salongen.

Nyheter er alltid gøy å snakke om, stadig kommer det nye produkter som er tilpasset trendene innenfor hår. Vi er mange og ikke en eneste en har det samme behovet, det er også derfor vi har så stort utvalg, slik at det kan finnes noe for alle;)

Jeg ønsker å dele en liten "story" som ga meg en "aha" opplevelse når jeg skulle til min faste hudpleietime. Jeg har alltid synes at hudpleierne er utrolig dyktige til å anbefale og tilpasse produkter utifra behov/hudtype. Men jeg har aldri vært så flink til og ta vare på huden min, det ender ofte opp med at jeg kun kjøper en dagkrem, rens med 3 i 1 og hvis jeg skal slå på "stortromma" kanskje ett serum.

Etter flere år hos hupleieren min så spurte hun meg "Tone hvor mange produkter bruker du i håret ditt?" Da måtte jeg tenke meg godt om og det ble ikke få produkter...faktisk 8 produkter inkludert hårvask!!! Så da sa hun " Så du er mer opptatt av håret ditt enn av huden din?"

Dette resulterte selvfølgelig i at jeg gjorde min største investering "ever" og huden har selvfølgelig blitt friskere etter dette. Tuuuusen takk:)

Her er hva som skal til for at jeg skal ha en bra hårdag:





// 2ne



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.