PROFIBER RE-CREATE

Postet av Adam og Eva Steen og Strøm den 12. Aug 2016

Vi har nå fått inn nye Profiber re-create i salongen vår!
dette er nyeste tilskudd i profiberfamilien og er designet for tynt nordisk hår.

Den inneholder bergamot og white amber, og reparerer like mye som den tyngste i serien; reconstruct, uten å tynge håret.


Pro Fiber er et program som starter i salongen med en konsultasjon. En av våre Pro Fiber-sertifiserte frisører vil da analysere nivået av tykkelse og skader på håret ditt, og deretter foreskrive den perfekte pakken for deg.

her er en oversikt over alle nivåene i profiber.

Rectify



Dette er det laveste nivået, og dette er når hårskaden er utvendig på håroverflaten. Med dette nivået av skade er håret blitt hakkete, det er noe tørt, mindre glans, dusete farge og tynne ender. Vi vil da anbefaleRectify for å få gjenopplivet et sunt utseende på håret ditt.

Restore



Dette er nivå 2 og her er skaden mer intens enn nivå 1. Det indre cortex kan være ubeskyttet og også væreutsatt for skader i enkelte områder av hårfibrene. Hår på dette nivået vil ha en grov tekstur, med et kjedeligutseende, en ujevn farge og flisete tupper.
Vi vil da anbefale Restore for å gjenopprette den glatt og silkemyk følelse til håret ditt.

Reconstruct



Dette er det høyeste nivået av skade. Hårstråene er svært skadet, med deler av det som nesten er visnethelt bort. Cortex er utsatt og kan bli svekket. På dette nivået er hårets struktur svært grov og uten glans,falmede farger og flisete spisser.
Vi vil da anbefale Reconstruct for å gjenopprette en sterkere følelse til håret ditt




Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.