Beskytt håret i Sommersolen!

Postet av Adam og Eva Hamar den 18. Jun 2014

Vi i Adam og Eva Hamar vil anbefale Kérastas Soleil serien. Denne serien beskytter og reparerer håret, den er også en serie som effektivt beskytter håret mot solen,klor og havet.
Passer perfekt til å ha med seg på chartertur til syden!

God sommer fra Adam og Eva Hamar!


Vi elsker Redken Blonde Idol

Postet av Adam og Eva Hamar den 11. Jun 2014

Denne serien kom for få uker siden og erstatter gamle Blonde Glam serien fra Redken. Det som er kult med denne serien er at man får to forskjellige balsamer.
Den ene til kalde blondiner og den andre til gylne blondiner.

Balsamene er laget slik at de kommer i en todelt pumpeflaske hvor det ene kammeret inneholder lilla eller gyllent pigment og det andre kammeret inneholder selve balsamen. Man kan vri på flasken slik at mengde pigment blir justert i forhold til hvor mange uker det er siden du farget eller stripet håret. Men den kan selvfølgelig brukes av naturlige blondiner også.

Ellers inneholder serien en shampoo som gjenoppbygger og renser håret. Denne er sulfatfri.

En multifungerende spray som pleier og lysner håret. Denne kan man la være i eller skylle ut. I serien er også en hårkur spesielt for blondt og lettere skadet hår.

Du finner serien i salongen vår. Velkommen!
                                                                 



Kerastase Discipline Fluidealiste

Postet av Adam og Eva Hamar den 3. Jun 2014

Hvis du sliter med uregjerlig hår, frizz, flyaways, tørt og skadet hår; Har Kerastase kommet med en ny serie for akkurat deg.
Kerastase Discipline tar seg av alle disse problemene, samtidig som den bygger håret opp igjen med Morpho-Keratine.  Serien passer for deg med både tykt eller tynt hår, siden den ikke tynger håret.
Discipline gjør også at det går raskere å tørke håret, fønen vil holde lenger, og håret beskyttes mot krus og frizz i opptil 72 timer. Serien består av et hårbad, Lett pleiende conditioner, dypt pleinde kur og en leave in varmebeskyttende spray.
For mer intensiv pleie tilbyr vi også en eksklusiv salong behandling, som gir en dypere og mer langvarig pleie uten kjemikalier.
Kom innom og opplev Discipline i dag :)




Produkt anbefalinger fra Asbjørn!

Postet av Adam og Eva Hamar den 20. Mar 2014

Dagens anbefaling fra meg er Redken ekstreme serien. Denne serien er utrolig bra for skadet og kjemisk skadet hår, ekstreme serien tilfører proteiner og er gjennoppbyggende for håret!
Tilegg til dette lukter de fantastisk, og lukten kan minne om vanilje og andre søtsaker.

Dette er en produktserie jeg var veldig fornøyd med etter jeg misfarget håret en tid tilbake.
Løp å kjøp!!