Trenger håret solbeskyttelse?

Postet av Adam og Eva den 2. Jul 2019

Trenger håret solbeskyttelse?


Det er få ting som føles så herlig som å kjenne solen mot ansiktet, bølgene mot føttene og den sommerlige lukten av solkrem. Alle vet at huden må beskyttes mot solens stråler, men hva med håret?


Solbeskyttelse


Solens stråler påvirker både hud og hår, men på forskjellig måte. Hvis huden blir brent vil hudcellene fornye seg slik at huden leges. Håret derimot, som er et dødt materiale, kan ikke fornye seg selv. Fargebehandlet hår er også mer utsatt enn ubehandlet hår, og blir fortere bleket, blast og falmet ved opphold i solen. Ønsker man å beholde hårets fargenyanse, er det derfor viktig å bruke riktige produkter som hjelper med å beskytte håret i solen ved hjelp av UV-filter. Håret vil fremdeles blekes i solen, men ikke like mye når man bruker beskyttelse – akkurat slik som huden reagerer på solen med solkrembeskyttelse.

 

Kérastase Soleil Huile Sirene - Beskyttende spray med UV-filter  


Kérastase Soleil Huile Sirene - Beskyttende spray med Babassu-olje og UV-filter som fukter og forsterker. Sprayen gir også naturlige bølger i håret uten stivhet.I tillegg til sol, så kan sand, klorvann og saltvann også skade håret og gjøre det matt, krusete, tørt og sensitivt. Solprodukter til hår har dermed spesielt tilpasset pleie for å gjenopprette hårets balanse etter skader som følge av dette. De inneholder akkurat den blandingen av proteiner og fuktighet som skal til for å gjenoppbygge et svekket hår, og gjøre det mykt, glansfullt og sterkt.
 

Reisestørrelser sol beskyttelse

Kun håndbagasje? Reisestørrelser er enkle å pakke  med på tur. 

Perfekt for en den kortere reisen.Dette er våre sommerfavoritter

Kérastase - Soleil

Kérastase - Soleil

Gjenoppbygende og beskyttende produkter for normalt og farget får. Gir beskyttelse og pleie i solen. Hårbadet fjerner skånsomt rester av klor, salt og sand, gjenopretter mykheten og gir fukt til håret. Masken er laget med kokosvann som som nærer håret og gjenoppretter glansen uten å tynge. Inneholder UV-filter.Redken Color Extend Sun


Redken Color Extend Sun

Fargebevarende aftersun-shampoo med RCT Protein Complex som pleier håret fra rot til spiss. Hårpleiesystemet tilfører amino-ioner som fester seg på hårfibrene for å danne en bedre fargebeskyttelse. Håret føles lett, men styrket, samtidig som fargens glans og glød ivaretas. Videre gir Sun Mask en intens fukt og styrker soleksponert og farget hår. Masken gjør håret kambart og glansfulgt.


Adam og Eva ønsker dere en god sommer 🌞