Nye produkter til herre

Postet av Adam og Eva den 3. Apr 2018

Redken sine nye produkter til herre: shampo, conditioners, styling og groomingprodukter er her - og bedre enn noensinne! 

Mulighetene innenfor hårstyling, hårklipp og hårfarge for menn har eksplodert de siste årene og den nye Redken Brews kolleksjonen er et direkte resultat av dette. Velg fra neste generasjons essensielle herreprodukter for å lage resultater som «pompadour» og «hard part comb over» eller gi tekstur til et langt hår. 


GUTTAS HÅRKLIPP FOR KORT, MEDIUM OG LANGT HÅR

Lyst på en ny hårklipp? Adam og Eva og Redken Brews hjelper deg. Den beste herreklippen tilpasset ansiktsform, hårtype og livsstil! Finn din fade, crop, medium, korte eller lange hårklipp og spør din Adam og Eva frisør om å gjenskape klippen for deg. Velg det klassiske som «hard part comb over» eller en kort «crop» eller favoritter som en «pompadour» eller en «bun». Uansett om du har krøllete hår, rett hår, fint eller tykt hår – sjekk ut de mest populære herreklippene og lær hvordan du spør frisøren din om denne. Hos Adam og Eva hjelper vi deg å finne den klippen som komplementerer looken din! 

QUIFF HÅRSTIL MED EN SKIN FADE HÅRKLIPP

FOR MENN MED KORT HÅR


Quiff hårstilenen for menn er virkelig et moment i disse dager og kan lages på både krøllete og glatt hår. Spør oss i Adam og Eva om å lage en «skin fade» og følg deretter denne step-by step oversikten for å lage «Quiff» stilen:

PREP:

Vask håret med Redken Brews 3-in-1 shampoo.


STYLE: 

Emulger Stand Tough Extreme Gel For Men i hendene og dra den gjennom håret. For krøllete hår, klem produktet inn i håret ved å bruke fingre og håndflaten. KORT STRUKTURERT HÅRSTIL MED SOFT FADE HÅRKLIPP

FOR MENN MED KORT HÅRSpør oss i Adam og Eva om å lage en kort, strukturert hårklipp med en «soft fade». Deretter følger du denne enkle oppskriften for å lage looken hjemme med Redken Brews.

PREP:

Vask håret med Redken Brews Daily Shampoo.STYLE:

 1. Føn-tørk frontseksjonen av håret oppover.
 2. Påfør Redken Brews Maneuver Cream Pomade med fingrene til toppseksjonen for å separere.
 3. Glatt ned sidene med overflødig produkt. 


MAN BUN MED TEKSTURERTE DELER

FOR MENN MED MEDIUM TIL LANGT HÅR


Få den perfekte «man bun» og ta denne hårstilen til neste nivå ved å bruke de riktige produktene som gir tekstur. 

PREP:

 1. Vask håret med Redken Brews Extra Clean Shampoo.


STYLE:

 1. Påfør Redken Brews Wax Pomade i hendene og dra fingerene gjennom håret hvor du samler det ved midtre del av bakhodet. 
 2. Vri håret i en topp («bun») og knyt den.
 3. Vri restene av produktet inn i alle løse hår. BUZZ CUT UTEN FADE  

FOR MENN MED KORT HÅR

Liker du denne looken? Spør oss i Adam og Eva om en «tett fade herreklipp». Vi kan skreddersy denne looken for deg slik at den ikke blir for kort («Buzz Cut»).

PREP:

 1. 1. Vask håret med Redken Brews Mint Clean Shampoo.


STYLE:

 1. Påfør Redken Brews Maneuver Cream Pomade i håndflatene.
 2. Forsiktig klapp håret med håndflatene og vri for definisjon.
 3. BONUS: Hvis du har skjegg som avbildet her. Gni et par dråper av Redken Brews Beard Oil mellom fingerne og kam det gjennom skjegget for ekstra fuktighet og pleie.

HARD PART COMB OVER MED TETT FADE 

FOR MENN MED KORT HÅR


Liker du denne looken skal du spørre oss i Adam og Eva om en tett fade herreklipp. Vil du ha eksakt samme klipp som avbildet skal du spørre etter en «Hard Part Comb Over» herreklipp. Og husk: vi kan tilpasse looken slik at den ikke blir for kort.

PREP:

 1. Vask håret med Redken Brews Extra Clean Shampoo For Men.


STYLE:

 1. Kam håret bakover.
 2. Bruk hendene til å la Wax Pomade For Men gli gjennom håndkletørt hår.
 3. Avslutt med Hairspray for Men for ekstra hold.
FRENCH CROP STIL MED EN TETT TAPER FADE HÅRKLIPP

FOR MENN MED KORT TIL MEDIUM HÅR


«French crop» hårstilen gjør virkelig inntrykk, men er enklere å lage enn den ser ut til. Spør oss om å lage en tett «taper fade» hårklipp og følg trinnene under for hvordan du lager looken. 

PREP:

1. Vask håret med Redken Brews 3-in-1 Shampoo, Conditioner and Body Wash.


STYLE:

1. Føhn håret fremover mot ansiktet.

2. Påfør Redken Brews Clay Pomade for Men med begge hender og bruk fingerene til å kamme håret fremover mot ansiktet og på denne måten fordele produktet i håret. 
LANGT HÅR MED OPPKLIPPET FRISYRE 

FOR MENN MED LANGT HÅR

Den beste hårstilen for menn med langt hår starter med tekstur i hårklippen. Spør oss om å lage en «oppklippet» hårklipp og deretter er det bare å følge trinnene under:


PREP:

1. Vask håret med Redken Brews Extra Clean Shampoo for Men.


STYLE:

1. Lag en ujevn skill.

2. Påfør Maneuver Cream Pomade i hendene og arbeid gjennom håret ved å bruke tvistende bevegelser med fingerene for å skape tekstur.
Vi ønsker alle gutta lykke til med håret

/ Adam og Eva


1 Kommentar