10 TING DU MÅ VITE FØR DU LYSNER ELLER BLEKER HÅRET DITT

Postet av Adam og Eva den 4. Apr 2018

SÅ, DU VIL BLI BLOND? 10 TING DU MÅ VITE FØR DU LYSNER ELLER BLEKER HÅRET DITT

IKKE GÅ BLOND ALENE! 


Blondt hår – helt umulig? 

Å få den riktige blonde fargen kan være en utfordring og det krever litt tålmodighet, i alle fall å forbli blond og for at det skal se fantastisk ut. Så, hvis du vurderer å bli blond for første gang eller ganske enkelt ønsker å endre ditt blonde uttrykk – her er 10 ting du må vite før du lysner eller bleker håret ditt:

1. DIN NATURLIGE HÅRFARGE ER AVGJØRENDE

Hvis hårfargen din er naturlig veldig mørk vil vi i Adam og Eva foreslå en hårfargeplan til reisen din. Våre fargeeksperter tar da hele hårets tilstand i betraktning – også hårets villighet til å bli lysnet. Å gå fra et mørkt utgangspunkt til en klar blond farge kan være mulig på en og samme dag, men det er ikke sikkert at det er den beste avgjørelsen for hårets helse. 


2. HÅRET DITT VIL HA BEHOV FOR «TENDER LOVING CARE» 

Overdreven bleking kan lett føre til dårligere hårkvalitet. Ser du etter en mer varig løsning for håret ditt? Da bør du gi håret ditt en behandling med en hårmaske som gjenoppretter balansen. Spør oss i Adam og Eva om å bruke en Redken Ph-bonder service på ditt neste besøk. Dette hendige tilsetningsstoffet virker som en del av et system hvor hensikten er å beskytte integriteten til hårbindingene dine og hjelper håret ditt å forbli sterkt og mer elastisk for skade under en teknisk behandling. Du fortsetter å ta vare på håret ditt lenge etter salongbesøket ved å bruke Ph-Bonder Post-Service Perfector. Hjemmeproduktet hjelper deg både å forlenge og forsterke hårbindingene og holde de sterke mellom salongbesøkene dine. 

3. DU HAR ULIKE VALGMULIGHETER 

Å opprettholde den blonde utgaven vil kreve litt kvalitetstid med frisøren din. Hvis du er ute etter en mindre forpliktelse på den blonde skalaen bør du spørre oss om «balayage». I denne teknikken bruker vi mørkere farger i bunnen, mens vi beholder spissene klare og lyse. Dette er perfekt for deg som ikke ønsker å tenke på behandling av ettervekst! Samtidig beholder du lengdene vakkert lyse. 


4. DET KAN VÆRE LURT Å ENDRE HÅRPLEIERUTINENE DINE 

Blonde jenter med hårfarge vet at ikke hvilken som helst shampo bare virker. Har håret ditt blitt blondt vil du trenge de riktige produktene for å unngå kjedelige og kobberfargede spisser. Vi hjelper deg gjerne med å finne de riktige Redken Blond Idol produktene slik at du beholder håret blankt og levende for en perfekt blond look.  

5. UNNGÅ TRANGEN TIL DIY 

Mens DIY er topp for listig hjemmedekor er det ikke like bra for en lysningsprosess av håret ditt. Det kan kanskje virke som en god ide på et tidspunkt, men det er ingen som ønsker å ende opp med kobberfargede lokker eller misfarget highlights. Vårt beste tips er å overlate hårfarging til profesjonelle krefter og stole på de tar håret ditt til nye, blonde høyder uten risikoen for DIY uhell.6. TERMONOLOGIEN «BLOND» ER IKKE UNIVERSAL 

Når du ønsker å bli blond er det alltid lurt å ta med seg et bilde av det ønskede sluttresultatet. Mens «blond» for deg er den isfargede hvite stranden for et platina blondt hår, kan det for frisøren din menes en gylden blond hårfarge med en dypere tone. Bilder kan hjelpe dere med «å være på samme side» av fargeskalaen og sikre deg et flott sluttresultat du er fornøyd med. 7. HUDFARGEN DIN BØR REFLEKTERE HÅRFARGEN

Hvis du er usikker på hvilke nyanse av blond du skal velge bør du forsøke å ta hensyn til hudtonen din. Vanligvis, mennesker med en blekere eller kjøligere hudtone ser helt fantastiske ut med askeskimrende nyanser, mens de med varme hudtoner skinner med mer gylne fargetoner. Vi hjelper deg så gjerne med å gjøre det riktige valget.


8. DU BØR VURDERE Å ENDRE MAKE-UP

For noen er det å bli blond også en endring i valg av make-up.

Hvis du lurer på hvilke farger som fungerer best til din nye hårfarge har vi spennende tips å gi deg. Hårfarge og make-up går hånd i hånd for en perfekt look. 

9. HÅRTEKSTUREN DIN KAN ENDRE SEG 

Over tid kan bleking føre til at den naturlige hårteksturen din endres. 

De med krøller kan merke at hårspissene blir rettere og at lengdene blir tørrere. I motsatt tilfelle kan de med naturlig, rett hår oppleve mer volum da hårets skjellag (ytre lag) har blitt endret.


10. VÆR ÆRLIG MED FRISØREN DIN 

Det kan være vanskelig å innrømme, men frisøren din trenger å vite om du har brukt hjemmefarge før frisørbesøket ditt. Ved å forså hvor mye håret ditt har blitt farget tidligere kan vi justere hårfargeformlene for deg slik at du får det perfekte resultatet. 


LURER DU FORTSATT PÅ OM DU SKAL GÅ BLOND? 

TA KONTAKT MED OSS DA VEL VI HJELPER DEG SÅ GJERNE PÅ VEIEN. 

Se en oversikt over våre salonger her!

/ Adam og Eva


1 Kommentar