Hvordan beskytte håret under bleking?

Postet av Adam og Eva den 5. Jun 2018

Blondt hår


«DEN ENE» FARGESERVICEN ENHVER TILHENGER AV HÅRFARGE MÅ VITE OM

På tross av hva du måtte tenke – å være en hårfargekamelon betyr ikke at du må leve med tørt, ødelagt hår. Faktisk er det en fargeservice som alle fargeavhengige trenger å vite om hvis de ønsker å bevare et sunt hår: Redken Ph-Bonder.


HVA SKJER MED HÅRET DITT UNDER EN PROFESJONELL SALONGSERVICE NÅR ØNSKET ER ET LYSERE RESULTAT?

For å kunne farge lengdene dine må vi lysne håret ditt for at hårfargen skal trenge inn. Hver gang håret lysnes kan det angripe hårbindingene i håret ditt. 


HVORFOR BLIR HÅRET SKADET?

Hvis håret ikke er beskyttet under en kjemisk service, som f.eks. lysning, kan bindingene i håret bli skjøre og tørre eller noen ganger brekke. Mens det er mange ulike måter å bygge opp utseende til et skadet hår, kan våre frisører også hjelpe deg med å beskytte håret fra disse skadene. 

HVORDAN BESKYTTER JEG HÅRET MITT?

For å beskytte håret ditt for disse skadene må du forsikre deg om at håret ditt er beskyttet under alle former for lysningsservice. Dette er hvor Ph-Bonder er avgjørende. Ph-Bonder er et to trinns system til profesjonell bruk som beskytter integriteten til hårets bindinger under en teknisk service. 


SÅ, HVA GJØR pH-BONDER? 

Løsningen fungerer på den måten at den beskytter mot hårslitasje og hjelper deg å bevare hårets styrke, elastisitet, mykhet og glans. Ph-Bonder har styrke til å gjøre alt dette samtidig som den beskytter hårets bindinger. 

HVA ER HÅRBINDINGER? 

Dette er små mekanismer som opptrer som hårets interne grunnmur. Dette er komponentene som hjelper å holde håret ditt sterkt og intakt. Når Ph-Bonder blir brukt under en fargeservice opptrer den som et skjold som hjelper å beskytte mot potensielle skader. Produktet øker heller ikke virketiden, så du trenger ikke å tilbringe mer tid hos oss enn planlagt. Hvor bra er ikke det?


HVA SKJER UNDER EN pH-BONDER SERVICE? 

Under fargebehandlingen tilsetter vi Redken Bond Protecting Additive i blekingen og påfører den på lengdene dine, som vi normalt gjør. Etter at blekingen har virket vil frisøren ta deg med til vaskesonen for å påføre Redken Fiber Restorative Pre-Wash Consentrate. Denne pre-vasken vil hjelpe å gjenvinne hårfibrene og glatte hårets skjellag for økt styrke, glans og mykhet etter den tekniske behandlingen. Etter at pre-vasken har virket i 10 minutter vil frisøren vaske og style håret ditt som normalt. Det er faktisk så enkelt! Og, det beste? Du trenger ikke å bestille en ekstra time for å få behandlingen gjort. Det meget enkle to-trinns systemet blir gjort i salongen ved ditt ordinære besøk og kan blandes direkte i blekingen. Siden formlene i systemet arbeider i synergi for å holde håret sterkt under en teknisk salongservice kan Ph-Bonder tilsettes direkte uten å påvirke sluttresultatet. 


KAN JEG BESKYTTE HÅRBINDINGENE MINE HJEMME?Redken Ph-Bonder er ikke bare en salongservice. Det finnes også en Post-Service Perfector som hjelper deg å vedlikeholde hårets naturlige pH hjemme. Vi anbefaler at den brukes en gang per uke og den vil hjelpe deg å beskytte hårfibrene dine til ditt neste besøk hos oss. 

/ Adam og Eva


25 Kommentarer