Blogging og meg.

Postet av Helene Myhre den 11. Des 2012

Blogging er virkelig ikke min sterkeste side, jeg er ufattelig dårlig på å ta bilder og vise fram arbeider. Jeg er derimot veldig flink til å angre på det etterpå og være superforkusert når jeg først jobber..men et sirkus trenger jo underholdning!
I det siste så har jeg jobbet masse i studioet mitt på Hadeland med en aldri så liten effekt til en kortfilm, dog jeg kan ikke legge ut bilder av den. Og så har jeg vært utplassert på Adam og Eva Grensen, noe som var en kjempefin uke med mye inspirasjonog oppfølging! Jeg fikk også farget håret, nappet bryn og klippet en lugg, så en real makeover ble det også. Vi måtte forpigmentere partysvenske håret mitt, for så å sette i farge. Det ble fortsatt grønt, så vi måtte gå over med shades også. Resultatet larjeg være hemmelig fram til jul, men jeg ble superfornøyd!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.