Spørsmål i farta - hovedlærer Tina Odingo

Postet av Adam og Eva Skole og Akademi den 11. Mar 2021

Med et nydelig stort smil, fargerike klær og drømmehår er det ikke vanskelig å legge merke til vår hovedlærer Tina Odingo! Vi stopper henne opp mellom slagene av undervisning for å stille noen raske spørsmål.

Hvorfor valgte du å bli frisør og hvor tok du din utdannelse?  

Jeg hadde 2 friår etter VGS, fordi jeg ikke visste hvilken utdanning jeg ønsket å ta. Det var mye venner og familie som kom med forslag hele tiden, for å hjelpe meg i gang. Så det er takket være en venninne at jeg valgte å gå Adam og Eva Skolen. Der forelsket jeg meg i faget, og har ikke angret en dag siden!   


Hva er det beste med å være lærer?  

Det beste med å være lærer er og få være med på veien fra frisørspire til superstar! Jeg får møtt så mye kule elever, og de gir meg utrolig mye inspirasjon som jeg tar med tilbake til salongen.  Frøken Covid har holdt på ett år nå og det har vært en merkelig tid! Men hvilke kule ting har skjedd i livet ditt dette året?

 Jeg ble faglig leder for verdens fineste gjeng på Adam og Eva teaterplassen. De gir meg så mye liv og energi. Jeg elsker hver dag jeg får komme på jobb og henge med gjengen min. 

  

 

Har du lyst å komme med en siste hilsen til våre fremtidige frisørspirer eller de som sitter i tenkeboksen på å bli frisør?

 Frisørreisen er helt fantastisk! Man får utfordret seg selv hver dag, og man får skape og være kreativ hele tiden. I tillegg møter man så utrolig mange fine folk på veien. Sitter du i tenkeboksen, så sier jeg "BARE GJØR DET!"


Tusen takk for at du tok deg tid Tina, vi elsker å ha deg her på skolen!

Ønsker du å bli elev ved Adam  og Eva Skolen? Trykk her.

 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc