Min første post

Postet av Isabell Delmann den 11. Sep 2012

Hei hei
Nå har jeg gått på Adam og eva skolen i litt over en måned, og jeg stortrives. Skolen fulgte absolutt opp tilmine forventninger, og vær dag er en spennende og lærerik dag. Vi har hatt teori,hodebunns massasje, forskjellige føn, sakse trening og nå har vi begynt på klipping. Vi har hatt helform, økende lengde og nå har vi startet på graderings uke, noe som er super morsomt.I tillegg
til alt dette så har jeg blitt kjent med så mange utrolig bra folk som gjør skolen enda bedre.Jeg gleder meg veldig til å fortsette på Adam og eva ser frem til den dagen jeg kalle meg selv lærling.

Jeg skal blogge om åssen livet på Adam og eva er fremover og håper mange vil følge med på min reise.


Isabell.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.