Nye muligheter

Postet av Adam og Eva Skole og Akademi den 29. Jan 2016

I Januar har det vært stor aktivitet på Adam og Eva Skolen. Ikke bare har det startet et nytt kull med nye elever som har startet sin reise på frisør drømmen, men det har også avsluttet et kull med ferdig skolerte elever som er klare til å ta fatt på lærlings tid i salong.

Å være lærling i salongen i tiden etter Adam og Eva Skolen er avgjørende for å styrke grunnlaget og øke kompetansen frem mot svennebrevet. For oss på Adam og Eva Skolen er det viktig at våre elever får en trygg start på veien videre, og ønsker alle nye lærlinger lykke til på den videre reisen.

Vært år avslutter det to kull ved Adam og Eva Skolen med ivrige læringer som ønsker læreplass etter endt utdanning, trenger du eller kjenner du noen som trenger en lærling kan disse ta kontakt med Ruth Bakke på skolen@adamogeva.no for mer info.I Januar lanserte vi også vår nye studie plattform. Her ønsker vi tidligere elever, og lærlinger i frisørbransjen velkommen tilbake for å styrke sin kompetanse igjennom kurs levert av Adam og Eva skolens opplæring kontor.

Kursene vi tilbyr her skal sikre at læringene frem mot svennebrevet blir sikre på alle kompetansemålene i læreplanen og i de siste forberedelsene frem mot svennebrevet.


Les mer om dette i vår studiekatalog (se link) eller send oss en mail på: opplaringkontor@adamogeva.no

Vi ønsker alle i bransjen et spennende år med faglig utvikling.


Hilsen alle oss på Adam og Eva Skolen.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc