Håret som får deg til å se yngre ut!

Postet av Adam og Eva Grensen den 31. Jan 2016


Håret er ditt viktigste skjønnhetstilbehør, og kan utgjøre store forskjeller for hva som fremheves med utseende ditt! Den mest foryngende håret er et sunt og friskt hår, det er et tegn på vitalitet. Fra naturens side vitner det rett og slett om god helse. Hvis man har skadet håret kjemisk eller mekanisk så er det viktig å gjøre det man kan for å reparere det igjen. Legg vekk hjemmeblekingen og gi din fulle tillit til frisøren!


Her skal jeg vise dere noen eksempel på hva som får deg til å se yngre og eldre ut:


Fargespill:

En flat bruntone drar fargen ut av huden din! Håret virker tynnere og livløst.


Spill og variasjon i lengdene får håret til å virke fyldigere, gir dimensjon og dybde. En bruntone med mer varme og rikhet gir huden mer glød. Når man blir eldre mister man pigmenter i huden og kler bedre varmere sjokolade toner enn altfor kalde farger. Dessuten består vår naturlige hårfarge av en blanding av både kalde og varme toner, og dette vil man gjerne herme etter for å unngå en fake look.


Glød:

En blond farge som er altfor kald kan virke på samme på måte som en flat bruntone. Fargen sluker all glød i huden, og gjør at man virker blass. Den blir grumsete og håret virker usunt.


Med en mer gylden tone, spill i de lyse stripene og svak dybde i bunn ser håret mer vitalt ut. Huden har fått tilbake gløden! Mange kunder er redde for gyldne toner, og har en klar overbevisning om at de vil ha håret iskaldt. Dette er noe mange burde revurdere og gi det gyldne en sjanse!


Kontrast:

En annen uskreven regel er at man kler best å ha en farge som er 2 toner mørkere eller 2 toner lysere enn sin naturlige medfødte farge. Grunnen til dette er at det gir øker kontrasten på rammen til ansiktet ditt, og det fremhever trekkene dine. Dette gjelder ikke hvis man er helt sort eller helt lysblond fra naturens side. Denne fargen til Cameron Diaz gjør lite for henne, og gir ikke kontrast til ansiktet hennes.


Denne fargen gjør at øynene hennes blir fremhevet og fargetonen er mer flatterende til huden hennes. Det gir et freshere uttrykk og virker foryngende!


Sigrid / Adam og Eva Grensen


Kilde: www.allure.com, www.beautyriot.com

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.