Stolte av faget og i stadig utvikling

Postet av Adam og Eva den 12. Mai 2016

Adam og Eva Gruppen er en bedrift som legger vekt på kreativitet og fagkunnskap. Våre frisører er faglærte, og har et høyt faglig og kreativt nivå. Vi er en av landets største og viktigste lærebedrifter, og vi har vår egen skole. Adam og Eva Gruppen setter våre ansatte høyt, og er stolte av hva vi har fått til sammen igjennom de siste 40årene.

For oss i Adam og Eva er kundens eget ønske viktig. Våre kunders ønske kan ofte være enklere løsninger eller et enklere uttrykk. I reportasjen i TV2 hjelper deg ble dette veldig tydelig: Kunden var tilfreds med en annen løsning enn en "full føn" med rundbørste, og fikk derfor det.

I forhold til høyt prisnivå er slik at seriøse frisørsalonger beregner en pris på sine behandling basert på sine totale kostnader pr. time, og forventet tidsbruk og vareforbruk. I en seriøs salong med faglært personal må vi sørge for at de ansatte jobber i et godt arbeidsmiljø, og at kundes opplevelse blir best mulig. Dette stiller store krav til lokaler, utstyr og ventilasjon. I tillegg vil en seriøs bedrift betale våre ansatte skikkelig. Skatter, merverdiavgift og andre avgifter må også dekkes av prisene.

Adam og Eva ønsker alltid å bli bedre. Derfor jobber vi hele tiden med opplæring og utvikling innenfor faget. Tilbakemeldinger er viktige for oss slik at vi kan fortsette å være en spydspiss i bransjen de neste 40 år.