Miley Cyrus Europe Tour 2019

Postet av Adam og Eva den 9. Jul 2019

Caroline Kristoffersson, eller Carro som vi kaller henne, fikk en spennende telefon under 17.mai-frokosten i år. Lite visste hun da det ringte at hun skulle få tilbud om å assistere Bob Recine, den kjente hårstylisten til Miley Cyrus, og bli med på Europaturnè! Nå, en måned senere sitter vi i solen og snakker med vår fantastiske Carro som nettopp har landet fra livet i privatfly og 5-stjernes hotell.
Vi ønsker Carro velkommen hjem og lurer først og fremst på hvordan fikk denne unike muligheten, om å bli med Miley Cyrus på turnè?

Ydmykt forteller Carro at hun nå siden 2016 har jobbet opptil flere ganger med Bob Recine på ulike arrangementer. De har en veldig god tone og jobber godt sammen, og det var selvfølgelig en stor ære å bli spurt om å bli med på denne turnèen.

At Carro er en behagelig, jordnær, dyktig og fantastisk kul jente, tenker vi også har en liten innvirkning på forespørselen fra Bob.

Hun forteller videre at det er helt merkelig hvor naturlig alt føles når man er midt oppi alt. Det er først nå når hun har kommet hjem at det går opp for henne hva hun har vært med på!
«Tour – life»

Hele teamet til Miley Cyrus, inkludert Miley selv, har flydd fra land til land i eget privat fly og bodd sammen på flotte hotell i Europa. Dette har skapt en fantastisk «team-følelse» og en opplevelse jeg aldri ville vært foruten, forteller Carro. Miley er en nydelig, jordnær jente, som behandler alle likt. Hun gir deg en genuin følelse som får en til å føle seg velkommen. For meg var det også viktig at når jeg var tilstede skulle jeg gjøre en god jobb, være profesjonell og ikke for å bli «bestevenn», slik at Miley kunne slappe av og ha fokus der hun ønsket og burde.

Dagene våre begynte ofte rundt kl.08.00 på morgningene, hvor vi startet med hårstylingen før «soundcheck og gig», deretter var det litt lunsj før vi forberedte oss til kveldens konsert med ny prepp på hår. Min oppgave var også å se til at vi hadde alt vi trengte til enhver tid på hår. Så selv om vi har reist fra England, Barcelona, Polen, Danmark og så England igjen, har det vært lite tid utenom hotellet og konsertområdene. 


Miley Cyrus


Livredd

Selv om jeg nå har jobbet med Bob Recine opptil flere ganger under New York Fashion Week, er jeg fortsatt like livredd hver gang jeg skal bli med på et nytt oppdrag. For meg er det utrolig viktig at jeg er like fokusert og leverer 100% hver gang. Og jeg føler meg utrolig privilegert og heldig som får muligheten til å være med på så vanvittig kule oppdrag, sier Carro.

 

Fun fact under «Wrecking Ball” 

Under konsertene er det litt scenebytter og da skal ofte også hår og klær skiftes i full fart. På Glastonbury skulle Miley ha på seg parykk, og vi i teamet skulle ut å stå bak en sylinder på scenen, En kameramann ble stående i veien, noe som gjorde at vi ble stående rett mot alle de 130 000 tilskuerne. Det var litt av et sjokk! Vi kom oss til slutt bak sylinderen og fikk ordnet Miley, og så måtte vi bli stående der til avslutningsnummeret «wrecking ball» var over.

 Miley Cyrus


 

Get the look – Miley Cyrus 

  • Fordel en «middels hold» mousse i håret.
  • Føn håret med fingrene ca.50% tørt.
  • Del håret inn i 3 tre fragmenter, fra nakke til topp.
  • Begynn med fragmentet i nakke partiet og ta ut en liten del som du tar ny fordeling av mousse på og tvinner det rundt fingeren, deretter la det tørke.
  • For mer spenst noen steder, fest det opp med spenner til håret har tørket.

 Miley Cyrus

 

Vi takker Caroline for samtalen i sola og ønsker henne en riktig god sommer, før hun løper videre til Adam og Eva Strøget for å gjøre sine kunder fine på håret!/ Adam og Eva