Vi vant Årets Frisørkonsern!

Postet av Adam og Eva den 4. Feb 2013

Nok engang stakk Adam og Eva av med den gjeve prisen Årets Frisørkonsern! Vi er utrolig stolte og takknemlige for denne prisen, for alle Adam og Evas ansatte som gjør suksessen mulig, og for alle kunder og støttespillere der ute.

Prisen ble mottatt på lørdag under Årets Frisør, en konkurranse for både frisører og frisørbedrifter. Konkurransen består av en fotokonkurranse, en bedriftskonkurranse og to spesialkategorier. Festen ble avholdt i Sonja Henie salen på Radisson Blu Plaza Hotel.De nominerte til Årets Frisørkonsern har alle solide og velprøvde systemer, fra tydelige mål til grundig økonomievaluering. Alt er gjennomtenkt og tilrettelagt for å være et konsern med kontroll og fremtidsfokus. Vinnerkonsernet har en unik posisjon blant trendbevisste. Merkevaren er bygget opp gjennom 40 år av en leder som har gjennført et meget vellykket comeback.

Vi vil jobbe hardt videre for å stå ved rykte vårt som Norges mest innovative og kreative konsern som i 40 år har stått for noe helt utenom det vanlige i norsk frisørbransje. Motebransje og media benytter seg flittig av Adam og Eva, og vi markerer oss stadig som de ledende innen trender – både nasjonalt og internasjonalt.

Tusen takk!