Hurra for saksestart!

Postet av Helene Myhre den 28. Aug 2012

Igår startet vi med helformklipp på det ene dukkehodet vårt, og det var riktig så stas!

Jeg skal ærlig talt innrømme at jeg har vært en syndende hobbyfrisør tidligere, og laget mye flott; soppsveis, vill gradering, kutt (i hår altså) og assymetri. Jeg kunne altså de fire hovedformene fra før av.
Nuvel.
Det jeg brukte mest tid på var forøvrig å dele inn håret i rette og fine linjer, men det er noe jeg føler går bedre og bedre for hvert forsøk. Jeg er generelt ganske stiv i hånd og fingerledd på morgenen, så de må mykes opp med litt bevegelser først. Uansett, en ting jeg har merket med alt vi lærer på skolen; er at jeg føler fremgang hver eneste dag. Med sminke, tegning og skulptering føler jeg ofte at jeg har "dager", både positive og negative selvsagt. Men jeg er som de fleste andre kunstnere født selvdestruktiv og har derfor flest negative dager i arbeidet mitt. Akkurat nå så angrer jeg på at jeg ikke tok bilder av den første klippen, men da får det heller komme i morgen.

Det var iallefall utrolig moro å endelig klare å klippe sånn nogenlunde ordentlig, og jeg synes uten å overdrive; at hvert saksetak er like moro!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.