Norwegian Woods

Postet av Adam og Eva Majorstua den 13. Jun 2014


Norwegian Woods er en festival som arrangeres rett nedi gata ved salongen vår på Majorstua.
 
Norwegian Wood ble arrangert for første gang i 1992. Initiativtakerne var tre kamerater som ønsket seg en festival for de bandene og den musikken de likte. De to første årene holdt festivalen til på Bærums Verk, før den ble flyttet til Frognerbadet i Oslo i 1994. Over tjue år senere er Norwegian Wood en av Norges ledende og lengstlevende rockefestivaler, og flere av rockens største stjerner har gjestet den legendariske scenen i Frognerparken.

I 1997 kom Gramo Underwood-scenen på plass. Scenen er en arena der norske, up-and-coming artister får muligheten til å spille for et stort festivalpublikum.

I år opptrer artister som Kent, Ane Brun og John Mayer. I skrivende sund finnes det forsatt noen ledige billetter....

Her er våre tips til festivalhåret;

Tips nr 1; Gjør håret klart til kveldens konsert med tørrshampoo i bunnen, fjerner smuss/fett og gjør at frisyren holder lengre utover de lange nattetimer.

Favoritt: 

Tips nr 2; Benytt en saltvannsspray for å skape tekstur og hold i håret. Perfekt prepp før du setter opp eller former til resten av frisyren eller en paste/voks spray for å få tak på selv det glatteste hår. Til deg som har hår som alltid klapper sammen,- Adam og Eva Støv fordeles lett.

   


Benytter du Støv så trenger du kun å påføre et lett lag i hele håret,
da spesielt røttene hvor vi ønsker volume.Kr 149,- 

Tips nr 3; Style as you like it,- tvinn, flett, surr, knute, tuppere, krølle, bølge, gjerne med et par fargerike bobby pins, eller annet hårassesoar, som fjær, blomster, lærreimer, eller smykker.

Napp og dra gjerne litt i fletten så den blir løsere og mer tilfeldig.








Vi har featherheads,- extensions fjær som lett klemmes inn i håret,- tåler vask og varme.



Tips nr 4; Avslutt enhver styling med riktig hårspray for ditt hår og behov.



Have a nice weekend!


Links

Links

Links

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.