Løsningen på småhårene

Postet av Adam og Eva Majorstua den 13. Jan 2016

Er du irritert over disse småhårene som står ut til alle kanter, og som er umulige å disiplinere? Her er det noen triks man kan gjøre slik at man skal slippe unna.

Jeg personlig anbefaler alltid en olje til mine kunder, dette også spesielt nå på vinteren ettersom kulden bare drar fuktigheten ut av håret. Med en olje du da håret fuktighet, og samtidig demper du og får lagt ned det verste av småhårene som stikker ut.

For alle dere med litt ekstra frizz, er det en serie som jeg sverger til! Frizz dismiss til Redken har så utrolig mange gode produkter som kan hjelpe til en litt enklere hverdag, sånn hårmessig. Serien er varmebeskyttende i tillegg, så for deg som føner, krøller eller retter er dette superfine produkter å bruke.
Serien kommer i shampoo, conditioner og kur. I tillegg har den tre produkter med forskjellig "styrke" til forskjellig type tilfeller av frizz.

Har du lett frizz er serviettene et godt alternativ, disse stryker du lett over håret, og vips så er småhårene vekk.

Har du litt ekstra frizz som ikke er så enkelt å få til er det lightweight smoothing lotion spray som er best, da denne gir litt ekstra kontroll og denne har man i vått hår.

Til slutt har vi smoothing control cream, denne gir virkelig god kontroll og holder småhårene godt nede gjennom hele dagen. Denne tar man også i i vått hår.


Er du usikker på hvilken av disse du trenger? Kom gjerne innom oss i salongen så kan vi hjelpe deg til å finne de riktige produktene til deg!

Bilder fra Google.no

//Louise


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.