Louises seks på topp

Postet av Adam og Eva Majorstua den 23. Feb 2016

I salongen har vi mange produkter å velge mellom, men jeg har allikevel noen favoritter som jeg bruker. Siden vi har merker som Alterna, Revlon, Redken, American Crew, Evo og Matrix skal jeg velge et produkt fra hver serie som er en av mine favoritter.

Vi starter med Alterna, og der har jeg valgt meg Alterna Repair protein cream. Dette er en leave-in treatment som er for et porøst, skadet hår. Denne er med på å beskytte mot at håret skal knekke, og den har også varmebeskyttende til fønbruk. Superfin for de som trenger ekstra proteiner, som for eksempel har bleket håret eller bare generelt har slitt hår.

bilde


Vi fortsetter med Redken, Her har jeg valgt pilliow proof express treatment primer. Dette er et ganske nytt produkt i salong, men jeg merket ved første bruk at denne var bra. Denne brukes i vått hår før føn, den reduserer føntiden i tillegg til at den etterlater håret glatt og mykt. Den gjør også slik at etterfølgende stylingprodukter sitter bedre i håret. Produktet har varmebeskyttelse på opptil 232 grader, som vil si at du kan bruke varmeverktøy som rettetang og krølltang etter den.

bilde


Vi har nå også fått inn Revlon sine nutri color creme. Disse er supergode for å holde fargen frisk i mellom frisørbesøkene. Disse finnes i mange farger og fungerer som en kur med pigment i. Den etterlater derfor håret glansfullt og mykt. Disse måtte bare være med som en av favorittene.

bilde


Min neste favoritt blir til gutta, dette produktet er fra American Crew. Fiber er en voks som gir godt hold og en matt finish. Den gir også en veldig god tekstur, i tillegg til at den har en veldig god og mer maskulin lukt.

bilde


Evo er vår økologiske serie i salongen og i dette merket har jeg valgt ut tørrshampooen Water killer. Denne gjør virkelig susen om du ikke rekker å vaske håret eller gjerne vil klare å drøye vasken til senere. Denne absorberer vekk oljen og etterlater en fin matt overflate. Kan også gjerne brukes etter vask for å være litt føre var i forhold til at oljen fra hodebunnen kommer, og er også superfin som et stylingprodukt for å få lett hold i bunnen.

bilde


Siste ut er et produkt fra matrix, og da har jeg plukket ut sprayen Volume fixer. Dette er en spray som gir godt med hold, men du kan allikevel bevege og legge håret til etter du har tatt den i. Den blir altså ikke altfor stiv når den treffer håret. Som navnet litt tilsier, den hjelper deg å beholde volumet oppe.


bilde


Kom gjerne innom salongen, så hjelper vi med å finne dine favoritter.

//Louise


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.