BRIDE TO BE...

Postet av Adam og Eva Majorstua den 11. Mar 2016

Er du kommende brud og trenger litt inspirasjon til hår? Her kommer bilder og litt beskrivelser som du kan finne din stil og inspirasjon i.


Disse type oppsettene er klassiske og noe vi ser at har vært populært blant mange bruder de siste årene. Disse kan lages stramme eller så løst som overhode mulig, alt etter hva man måtte ønske og etter hva man kler.

Bilde 1 Bilde 2 Bilde 3


Har du en kjole uten stropper og armer, eller kanskje bare liker å ha håret nede er jo denne half-updo kjempefin. Her kan du kombinere med å dra litt hår bakover og feste med en fin klemme, i tillegg til at du får lagt igjen litt hår over skuldrene. Flett flette eller bare tvinn håret løst bakover for så å feste med en fin klemme. Lag gjerne noen krøller i lengdene som vist på bildene under, eller så kan du like gjerne gå for dine naturlige lokker dersom de gjør seg fint alene.

Bilde 1 Bilde 2 Bilde 3


En trend som er veldig fin til sommerbryllup og som flere og flere benytter seg av er bohemstilen. Denne stilen er enkel og har ofte løse oppsett, fletter, tvinninger og blomster involvert. Lag deg en lekker blomsterkrans og flett til en løs flette og du sklir rett inn i denne stilen.

Bilde 1 Bilde 2 Bilde 3


Til dere som har litt kortere hår, fortvil ikke! Det er så mye fint man kan gjøre selv om lengdene ikke er der. Bruk de lengdene du eventuelt har til å lage en fin liten oppsetting i nakken, eller bare kjøp deg en fin klype eller et bånd du kan ha i håret eller på hodet. En blomsterkrans som vist på bildet er jo kjemperomantisk under et sommerbryllup og bare den gjør jo mye i seg selv. Bølg gjerne til håret slik at det får litt bevegelser i seg! Bare det å gjøre noe annet enn det man gjør til vanlig er ofte nok.


Bilde 1 Bilde 2 Bilde 3


Husk at dersom du skal gifte deg i 2016 kan det være lurt å allerede begynne å avtale tider for å ordne håret selve dagen. Ring oss gjerne på 22566300, eller kom innom salongen, så hjelpe vi deg med det som måtte ønskes.


//Louise


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.