Hold håret kaldt

Postet av Adam og Eva Majorstua den 27. Sep 2016

Har det gått en stund siden fargen din føltes fresh?
Begynner den smått og bli mer gul i fargen?
Har du tenkt over hva slags produkt du bruker på håret?


Det er kjempe viktig å bruke rett produkt for å opprettholde fargen når du har lysnet håret. Like viktig er det å bruke produkter som gjenoppbygger styrken i håret, så en god kombinasjon er bra om du vil fargen skal vare, samt beholde kvaliteten på håret.




Blond idol custom toner: Dette er en fargekorrigerende balsam for bleket eller naturlig blondt hår, balsamen er lett og bruke da du kan stille inn selv hvor mye lilla du vil ha ut av flasken. Den stilles etter uker og hjelper til med og holde fargen kald til neste frisør besøk. For optimal virkning, la virke i 3-5 minutter før skylling.

Nutri color creme 1002: 3 i 1 produkt som hjelper for farge, shine og fuktighet. For best virkning burde den sitte i håret opptil 5-15 minutter og brukes mellom shampoo og balsam. 1002 er en fargekur som etterlater håret i en kald fin farge.

Matrix color obsessed: Lilla shampoo som tilfører håret masse pigmenter og korrigerer eventuelle gule toner. Du bruker dette produktet som en vanlig shampoo som skylles ut rett etter påføring.

Kalde farger er det som glir ut av håret raskest og er derfor viktigst å pleie og passe på.
Bruker du mye føner eller rettetang/krølltang er det ekstra viktig med en god varmebeskyttende så fargen din holder seg lenger. Fargen oksiderer av varmen og vil derfor falme raskere ved hyppig bruk eller etter et besøk til varmere strøk.


Bilde (Guy Tang viser hva 5 sekund med rettetang utgjør på farger)

Behandling av bleket hår:
Har du lysnet håret ditt er det også viktig å tilføre håret nok proteiner en periode, så du kan bygge opp håret ditt igjen. Dette er fordi proteinbindingene i håret blir brutt når du lysner det, og da er det viktig med gode produkter som klarer å bygge nye bindinger, og ikke bare legger seg utenpå hårstrået som et slags lim. Jo sunnere håret ditt er jo bedre tar det farge. Pigmentene fra fargen vil ha mer å feste seg til og skjellaget(det ytterste laget) vil lukke seg, da vil fargen også bli lukket inn i håret.


//Adam og Eva Majorstua


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.