Majorstua represent

Postet av Adam og Eva Majorstua den 7. Sep 2016

Vi er veldig stolte av at Sina Karoline E. Myhre jobber som stylist hos oss på Majorstua. Her kommer et innlegg som lar dere der ute bli litt bedre kjent med henne.


Sina er ei jente med mye energi, masse pågangsmot og mengder av omsorg. I salongen kjenner vi henne som den som alltid hjelper til, og som har et ekstra øye for å holde salongen ryddig, i tillegg til jobben som lærling og stylist. Hun er et skikkelig Ja-menneske, som gjerne tar utfordringer.

Hun har jobbet på Oslo Runway intet mindre enn to år på rad, og har også assistert på andre visninger og kurs.

Det er hun som har hovedansvar for sosiale medier i salongen, og passer på at dere får med dere alle gode tilbud som kommer.

Hun er veldig dedikert i jobben sin, og setter seg stadig nye mål. For tiden er nok hovedmålet å perfeksjonere alle arbeid slik at svenneprøven sitter som et skudd etter nyttår. DET har vi troa på.




Faglig er hun dyktig på mye, men især på klipp, striper og relaxere. For deg som kunde vil du merke at dette er ei jente som setter seg godt inn i faget, og som bryr seg mye om de rundt seg.

Når vi spør Sina va som motiverer henne mest, er svaret at hun får til, det å føle mestringsfølelse og det å gjøre kunden skikkelig fornøyd, at de føler de får noe ekstra av å være hos akkurat henne.

Her får du et lite sneakpeak på noen få av arbeidene hennes.


Ønsker du å bestille time hos Sina, gå inn på nettbooking å velg henne til din frisør, eller ring oss.





Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.