Fem på Majorstua - Sanne

Postet av Adam og Eva Majorstua den 21. Des 2016

Hva er det beste med å jobbe på Majorstua?
Det beste med å jobbe på majorstua er den hyggelige atmosfæren og miljøet. Og selvom vi er midt i sentrum, føler jeg vi ligger på en plass med litt mer "space".

Hvilket produkt er din favoritt akkurat nå?
Perfect blow out creme og smoothing hydra-gelee fra Caviar! Perfect blow out creme er en fantastisk fønkrem som gir fantastisk glans og mykhet til håret. I tillegg til disse kosmetiske fordelene er den også rik på pleie, fungerer også som leave-in på et krøllete hår. Den gir fin definisjon og glans som krøllete hår gjerne mangler. Et must i vinter!
Smoothing hydra-gelee er et produkt for alle! Dette er en blanding av olje og gele. Så, i motsetning til andre oljer får du her litt hold i tillegg til pleie som oljen gir. Bruk denne for å samle spissene før du føner håret eller klem den i tørt hår får å få frem litt ekstra tekstur og bevegelse. Den har et lett hold så den fungerer veldig bra på tynnere og finere hår!

Hva er ditt beste tips i vinter været?
Pass på at håret får nok fuktighet! Det er tørr luft ute og den kunstige oppvarmingen inne tørker ut håret veldig. Bruk en god fuktighetskur som er rik på pleie, og invester i et leave in produkt, så får du mer kontroll på statisk hår.


Hvis du kunne gjøre hva du ville på en kunde, hva ville det vært?
Først og fremt ville jeg ha klippet vekk alt som er slitt og ødelagt! Det er mange som er redde for å klippe lengdene, og som velger å bare stusse tuppene selvom det er nødvendig og klippe 10cm. Det finnes ikke noe finere enn et sunt og friskt hår, uansett lengde og fasong.

Hva gleder du deg mest til i det nye året?
Jeg gleder meg til å møte nye og gamle kunder! Også ser jeg frem til sommer og sol med lysere hår og mørkere hud.

Ønsker du time hos Sanne, kan du booke time i appen vår, ringe eller via nett.

// Adam og Eva majorstua



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.